TYKY-päivät

Elämysliikuntaa luonnossa, erikoiskahvit retkikeittimellä metsässä, kehonhuoltoa rannalla tai vaikka avantouintia & terveysliikuntaa? Kerro budjetti ja mietitään miten voisin olla avuksi. Pk-yritykset lähellä sydäntäni, saamme varmasti aikaan mukavan TYKY-päivän sopivaan hintaan! Tyky-päiviin voi yhdistää myös hieronnan.

Esim. noin 2 h luontoretki 240€ +9€/ hlö (alv 0%) Turun seudulla, mahdolliset tilavuokrat, erikoisvarusteet (esim. lumikengät) ja ruoat erikseen.

Tyky-päivään voidaan yhdistää myös hieronta, minimiaika/veloitus hieronnalle on 6x lyhyt hieronta (n. 25 min hierontaa/ hlö, vaihtoajat 30 min välein). Hierontahinnat hinnaston mukaan.

Palvelen suomeksi ja englanniksi. Laajasta yhteistyöverkostostani löytyy ratkaisut moneen toiveeseenne, ota rohkeasti yhteyttä.

 

FIRSTBEAT -hyvinvointianalyysit

Lisätietoa Firstbeat -hyvinvointianalyysistä ja yksilötestien hinnoista. Ryhmätestien hinnat ryhmäkoon mukaan, kysy lisää: riikka@voimistaja.fi tai 0400507898.

 

LIIKUNTARYHMÄT HENKILÖKUNNALLE

 

Liikuntaryhmä on mainio tapa saada henkilökunta liikkumaan ja samalla saadaan lisättyä tiimihenkeä. Viikkotunnit onnistuvat ulkona tai yrityksen tiloissa. Tavoitteena voi olla liikunnan ilo tai vaikka osallistuminen liikuntatapahtumaan.

Yhteistyökumppanini voivat suunnitella logon ja tiimipaidat lisämaksusta, tai voit käyttää omia yhteistyökumppaneitasi. Liikuntakertojen kesto on noin tunti (45-65 min, riippuen teemasta).

Liikuntakerta 80€ (alv 0%) 
+mahdolliset matkakulut (esim. 10€ + alv Naantali/ Raisio). Matkakuluja ei peritä Turun keskustan alueella.

Liikuntapäivään voidaan yhdistää myös hieronta, minimiaika/veloitus hieronnalle on 6x lyhyt hieronta (n. 25 min hierontaa/ hlö, vaihtoajat 30 min välein). Hierontahinnat hinnaston mukaan.

 

HIERONTA

 

Hierontaa yrityksen henkilökunnalle yrityksesi tiloissa tai tapahtumissa Turussa sopimuksen mukaan. Pääsääntöisesti minimi on 6 henkilöä/ päivä. Hieronnat voi maksaa Hyvinvointipassilla, Smartum hierontasaldolla, kortilla tai käteisellä. Myös laskutus on mahdollinen.

Hinnasto (min 6 hierontaa)

  • 30 min 27€          
  • 45 min 36 €         
  • 60 min 44 € 

Yrityksen henkilökunta voi myös käydä hierontapisteellä (Koulukatu 25 c 17) ja laskutan yritystä sovituista käynneistä.