Ihokarvojen poisto sokerilla

Palvelut

Sokerointi

Sokerointi

Lähipiirin toiveesta se lähti…

Aloitin harjoittelun lokakuun lopussa ja ainakin alkuun tämä on varattavissa vain hieronnan yhteydessä. Tällöin hieronta onnistuu toiselle alueelle sokeroinnin jälkeen, sokeroitua aluetta ei voi hieroa sokeroinnin jälkeen. Sokerointi tulossa lisäpalvelut-kohtaan harjoittelijahintaan. Näillä näkymin harjoittelut jatkuvat ainakin helmikuuhun saakka.

Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa ihokarvoja. Käsittelen sääret, bikirajan (en tee vielä brasseja) ja/ tai kainalot. Teen intiimialueen sokerointia vain naisille.

Ohjeita sokerointiin ja kotihoitoon

Jotta saat kaiken hyödyn irti sokeroinnista ja tulos pysyy hyvänä mahdollisimman pitkään, tulee poistettavan karvan olla vähintään 3 mm pitkää ja sinun tulee hoitaa ihoasi tunnollisesti myös sokerointien välillä. Muista, että sokerointi on  myös tehokas kuorinta iholle.

  • Kuori ihoasi hellävaraisesti 1-3 kertaa viikossa kuorintahanskoilla tai kuorintavoiteella. Muistathan pitää taukoa kuorinnasta 2 päivää ennen sokerointia ja 2 päivää sokeroinnin jälkeen.
  • Kosteuta ihoasi päivittäin miedolla vartalovoiteella. Älä kuitenkaan käytä sitä sokerointipäivän aamuna.
  • Karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille 24h sokeroinnin jälkeen. Vältäthän siis tänä aikana hikoilua, uintia, saunomista sekä sokerointialueella deodoranttia, hajuvettä ja itseruskettavia tuotteita.
  • Ihosi on herkkä auringolle noin viikon sokeroinnin jälkeen. Muistathan suojata sen hyvin!
  • Isotretinoiini valmisteen käytön aikana ei voi sokeroida ihoa. Valmisteen käytön lopettamisen jälkeenkin on odotettava vielä 6 kk ennen sokerointia.
  • Huom! Palanutta ihoa ei voi sokeroida ennen kuin se on täysin parantunut.
13048BB7 5777 4DC8 9573 08B09DEEC7E5
CC3C8515 F6BE 47DE 90F8 6691B4CE3CCC
45FD371A 005B 4E53 9244 4087B91162AC

Varaa aika

Ajanvaraukseen