Purentahoidot

Hierontapalvelut

Purentalihashoidot

Muutokset palveluissa ja käytännöissä korona-aikana

– En tee toistaiseksi purentahoitoja suun sisältä mutta muu pään alueen käsittely onnistuu.

Purentalihasongelmiin ja stressistä aiheutuviin purentalihasten toimintahäiriöihin voidaan vaikuttaa ennaltaehkäisevästi. Asiakkaani ovat kuvailleet hoitoa rentouttavaksi ja tehokkaaksi. Vältän aina turhaa kipua ja sinä olet kehosi asiantuntija, et joudu kestämään mitään mitä et halua. Hoitoa voidaan käyttää jo ennen purentakiskon hankkimista, näin saadaan vähennettyä pehmytkudosten kireyksiä ja kisko sopii paremmin.

  • poistaa jännitystiloja purentalihaksista
  • vähentää purentalihasjännityksiä ja niistä aiheutuvia kiputiloja
  • helpottaa mm. päänsäryn ja migreenin särkyoireita

Purentahoito sisältää erilaisia manuaalisia hoitomenetelmiä, mm. klassista ja mobilisoivaa hierontaa, faskia- ja nivelkäsittelyjä, erityisesti pään alueelle.

Purentalihaskäsittely alkaa asiakkaan haastattelulla ja tutkimisella sekä hoitoalueen määrittelyllä. Hoidettavia alueita ovat erityisesti pää, kasvojen lihakset, rintakehä, niska, kaula, purentalihakset, leukanivel ja kieli. Tarvittaessa käsitellään myös esim selän aluetta tai yläraajat.

Opiskelen VoiceWell®️ -hoitajaksi. VoiceWell®️ on täsmähoitoa purennan ja leukanivelen vaivoihin sekä äänenkäytön, hengityksen ja ryhdin ongelmiin.

VoiceWell-menetelmän on kehittäneet vuonna 2010 Kirsti ”Kicka” Leppänen ja Kirsi Vaalio. Molemmilla on yli 20 vuoden kliininen kokemus äänen, hengityksen ja purennan hoitamisesta. www.voicewell.fi

Suoritin VoiceWell®️ basic purentahoidon näyttökokeen helmikuussa 2020 ja syksyllä suoritin pallea & hengitys -osion. Opinnot jatkuvat.

Olen todella onnellinen, että tieni johdatti purentahoitojen pariin, on ihana voida auttaa asiakkaitani tällä tehokkaalla ja rentouttavalla hoidolla.

Varaa aika

Ajanvaraukseen