Purentalihashoidot

Hierontapalvelut

Purentalihashoidot

IMG 7494

Purentalihasongelmiin ja stressistä aiheutuviin purentalihasten toimintahäiriöihin voidaan vaikuttaa ennaltaehkäisevästi. Asiakkaani ovat kuvailleet hoitoa rentouttavaksi ja tehokkaaksi. Vältän aina turhaa kipua ja sinä olet kehosi asiantuntija, et joudu kestämään mitään mitä et halua. Otteeni on herkästi tunteva, jos etsit erityisesti kovaa käsittelyä, suosittelen ehkä jotain muuta hoitoa mielummin. Hoitoa voidaan käyttää jo ennen purentakiskon hankkimista, näin saadaan vähennettyä pehmytkudosten kireyksiä ja kisko sopii paremmin.

  • poistaa jännitystiloja purentalihaksista
  • vähentää purentalihasjännityksiä ja niistä aiheutuvia kiputiloja
  • helpottaa mm. päänsäryn ja migreenin särkyoireita
  • rentouttaa

Purentalihashoito sisältää erilaisia manuaalisia hoitomenetelmiä, mm. klassista hierontaa sekä faskia- ja nivelkäsittelyjä erityisesti pään alueelle ja äänenkäyttöön osallistuviin lihaksiin.

Purentalihaskäsittely alkaa asiakkaan haastattelulla ja tutkimisella. Hoidettavia alueita ovat mm.  pää, kasvojen lihakset, niska, kaula, purentalihakset, leukanivel ja suunpohja. Mahdollisesti käsitellään palleaa ja rintakehää, joskus myös selän aluetta tai yläraajat.

Ensimmäisellä kerralla yleensä hierontaan laajasti ja ongelmaa kartoittaen yläniska, pään ja kasvojen alue. Mikäli sinulla on erityisiä tai vakavia purenta-alueen tai äänenkäytön ongelmia tai huolia, suosittelen kysymään niistä jo etukäteen. Osaan kertoa sitten miten käsittelyni voisi auttaa ja jos en ehkä voi, suosittelen mielelläni muita ammattilaisia. Myös kotihoito on tärkeä osa tämän alueen tasapainottamiseen, annan kotihoitovinkkejä yleensä aina. Akuuttiin vaivaan saatetaan saada apua jo yhdellä kerralla, kroonistuneet vaivat vaativat usein monialaista yhteistyötä.

Varmistathan mahdollisten kasvojen operaatioiden, täyteainehoitojen tai mesolankojen vaikutuksen kasvojen hierontaan hoidon tehneeltä ammattilaiselta etukäteen.

Olen käynyt koulutuksen purentaongelmien hoitoon sekä sen jälkeen pidemmän koulutuksen VoiceWell®️ -hoitajaksi.

VoiceWell®️ on täsmähoitoa purennan ja leukanivelen vaivoihin sekä äänenkäytön, hengityksen ja ryhdin ongelmiin.

VoiceWell-menetelmän on kehittäneet vuonna 2010 Kirsti ”Kicka” Leppänen ja Kirsi Vaalio. Molemmilla on yli 20 vuoden kliininen kokemus äänen, hengityksen ja purennan hoitamisesta. www.voicewell.fi

Olen todella onnellinen, että tieni johdatti purentahoitojen pariin, on ihana voida auttaa asiakkaitani tällä tehokkaalla ja rentouttavalla hoidolla. VoiceWell-hoito on todella pidetty.

Voimistaja
IMG 7457 – Kopio
voimistaja hoitohuone

Varaa aika