Pilates, FasciaMethod, Footbic ja Bailamama

Ryhmäliikunta ja yksilöohjaukset

Ryhmäliikunta ja yksilöohjaukset

Ohjaan pilatesta ja FasciaMethodia tällä hetkellä mm. Turun Yoga Nordicissa. Tunnit onnistuvat yksiyisryhmille joko omassa tilassanne, netissä tai Yoga Nordicissa (varaukset silloin heidän kauttaan). Pilateksen ja FasciaMethodin lisäksi ohjaan Asahia, Footbiciä, Bailamama 2babyä sekä äänimaljarentoutuksia.

Omat ryhmäliikunnan Zoomin kautta tällä hetkellä keskiviikkoisin klo 18.30-19.30/ FasciaMethod sekä lauantaisin klo 10-11/ FasciaMethod.

Tällä hetkellä teen yksilöohjauksia mm. raskausajan kotitreeniin ja Footbiciin Zoomin välityksellä. Kysy lisää sähköpostilla.

Ohjaamani lajit

FasciaMethod

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. Tunti sisältää myofaskiaalista liikkuvuusharjoittelua (liikkuvia, lempeitä venytyksiä), täsmävenytyksiä kireille lihaksille, kehonhallintaliikkeitä sekä pallohierontaa. Näkökulma on kuntouttava ja sopii hyvin myös palauttavaksi treeniksi. Tunti sopii myös raskaana oleville (ilmoitathan raskaudesta minulle hyvissä ajoin ennen tuntia).

Bailamama 2baby

2Baby-tunti on äidin ja vauvan yhteinen menevä ryhmäliikuntatunti. Tunnilla äiti saa tehokasta ja monipuolista liikuntaa, jossa on otettu huomioon synnytyksestä palautuminen sekä lantionpohjalihasten ja syvien vatsalihasten harjoittaminen. 2Baby-tunneilla äiti ja vauva pääsevät vahvistamaan kiintymyssuhdettaan, ja vauvatkin nauttivat liikkeestä!

Pilates

Pilates on kehonhallintamenetelmä, jossa kiinnitetään huomiota mm. hengitykseen, keskittymiseen ja keskivartalon syvään tukeen. Tärkeä osa lajia on hallinta: tieto siitä, mikä osa liikkuu ja mikä taas pysyy paikallaan.

Ohjaamani pilates on ns. perustasoista ja käytän usein koulutukseni nimeä, joka on PilatesHealth. Se kuvaa mielestäni hyvin ideologiaani pilatesohjaajana. Haluan pitää ohjauksessa erityisesti kuntouttavan näkökulman ja keskityn paljon rangan liikkeisiin sekä yleensä meille heikkoihin lihaksiin. Tunti sopii kaikille lähtötasosta riippumatta.

Footbic

Footbic on suomalaisen fysioterapeutin kehittämä tehokas jalkaterien kuntoutusohjelma, joka toteutetaan Footbic-terapiapallojen avulla. Footbicin avulla voidaan ennaltaehkäsitä sekä korjata urheiluvammoja, jalkaterän ja akillesjänteen virheasentoja. Jalaterän heikkoudne on todettu aiheuttavan erilaisia kiputiloja joka puolella kehoa, ei vain alaraajoissa. Footbic sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille jalkojen hyvinvoinnista kiinnostuneille ja jalkavaivoista kärsiville. Erinomainen myös raskaanaoleville, seisomatyötä tekeville sekä juoksijoille.

Asahi

Asahi suomalaista tutkittuun tietoon perustuvaa terveysliikuntaa. Asahi suoritetaan kokonaan seisoma-asennossa. Tunti on rauhallinen ja se sopii kaikille.

Varaa aika

Ajanvaraukseen