Palvelut ja tuotteet

Nimetön Suunn.malli 2020 03 04T000410.584

Peruutukset / ajanvaihdot

Pyrithän varaamaan ajan, joka varmasti sopii sinulle. Turhaan varattuna pidettyä aikaa en voi tarjota sitä tarvitsevalle. Esteen sattuessa peruutathan aikasi mahdollisimman ajoissa. Käytäthän ajan muuttamiseen ensisijaisesti varausvahvistuksessa olevaa linkkiä. Alle 24 h tapahtuvat peruutukset myös saman linkin kautta, peruutus on silloin maksullinen (50% hinnasta). Voit myös hankkia tilallesi toisen asiakkaan, ilmoita tällöin kuitenkin muutoksesta minulle.

Jos olet sairaana, etkä ole varma tervehdytkö ajoissa, ilmoita tästä ystävällisesti etukäteen. Näin voin yrittää varautua mahdolliseen peruutukseen paremmin. Peruutukset äkillisissä sairastapauksissa tekstiviestillä (puh. 0400507898, 24h/ vrk).  Huomaathan, että pidempi sairastelu ei ole äkillinen sairastapaus. 

Peruuttamattomista ja alle 24 h ennen peruutetuista ajoista peritään hinnaston mukainen hinta. Yrityskaupassa peruutusehdot riippuvat palvelusta, kysy lisää sähköpostilla.

Maksutavat

Käteinen, korttimaksu (iZettle) ja verkkokaupassa myös lasku (Klarna). EazyBreak, Smartum liikunta& kulttuuri tai SporttiPassi käyvät maksuvälineenä liikuntaan ja HyvinvointiPassi tai Smartum hyvinvointi hierontaan.

WhatsApp-ryhmä

Viikonloppuaikoja löytyy vain satunnaisesti peruutusaikojen WhatsApp-ryhmän kautta.

Lahjakortit

Lahjakortin voi ostaa täältä tai hoitohuoneelta. Otathan huomioon lahjakorttien voimassaoloajan.