Purentahoidot

Puremalihashoito

Asiakkaani ovat kuvailleet hoitoa rentouttavaksi ja tehokkaaksi. Vältän aina turhaa kipua ja sinä olet kehosi asiantuntija, et joudu kestämään mitään mitä et halua. Hoidossa käsitellään pää, kasvot, niska sekä purentalihakset myös suun sisältä. Jos et halua hierontaa suun sisältä, voidaan se toki jättää väliin.

Suoritin VoiceWell®️ -purentahoidon näyttökokeen helmikuussa 2020 ja opinnot VoiceWell -hoitajaksi jatkuvat.

”Oletko tullut ajatelleeksi mitkä kaikki kehon lihakset osallistuvat äänentuottoon? Aiheuttaako voimakas purenta päänsärkyä, huimausta, tai muita kiputiloja kasvoihin, niskaan jopa hartioihin?

VoiceWell-hoito on terveydenhuoltoon kuuluva, monipuolisesti ihmisen ääntä sekä yleistä hyvinvointia hoitava ja ylläpitävä menetelmä. Se kohdistuu niihin lihaksiin ja rakenteisiin, joilla on välitön yhteys kurkunpään, purennan, leukojen ja kielen toimintoihin.
Purentaongelmiin, esim. bruksaamiseen (yönarskuttelu) voidaan vaikuttaa ennaltaehkäisevästi ja niitä voidaan hoitaa jo aikaisessa vaiheessa ennen hammaslääkärin hoitoa tasapainottamalla purentalihasten ja leukojen toimintaa VoiceWell-menetelmän keinoin. Purentalihaskäsittelyn lisäksi siihen kuuluu leukanivelen käsittely, niskahartiaseudun, kurkunpään, suunpohjan, pään ja kasvojen hoito. Asiakkaan terveydentilasta, ryhdistä, ammatista tai harrastuksista riippuen hoito voidaan myös laajentaa esim. käsiin tai vaikkapa koko vartalon alueelle. VoiceWell-hoitajat toimivat yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa.
VoiceWell-hoidosta on hyötyä, jos
– tarvitset helpotusta lihasten kireyteen purennan tai leukojen alueella
– tunnet kurkun tai kaulan alueella kireyttä ja tiukkuutta
– ääni väsyy tai käheytyy esimerkiksi työpäivän aikana
– kaipaat kehonalueelle rentoutusta
VoiceWell-menetelmän on kehittäneet vuonna 2010 Kirsti ”Kicka” Leppänen ja Kirsi Vaalio. Molemmilla on yli 20 v, kliininen kokemus äänen, hengityksen ja purennan hoitamisista.” www.voicewell.fi

Varaa aika purentahoitoon tästä.