Hoitopaketit

Hoitopaketit

Hinnat hinnastossa sekä ajanvarauksessa. Sesongeittain vaihtuvat hoitopaketit löytyvät ajanvarauksesta.

HEMMOTTELEVAA HOITOA -PAKETTI

90 min klassinen hieronta, lämpimät kivet & aromaöljy.

ÄIDIN OMAA AIKAA -paketti

90 min klassinen/ raskaushieronta sekä 15 min kasvojen hieronta/ akupainanta, 105 min.

KAVERILLE KANS -PAKETTI

30 + 30 min hieronnat peräkkäsille ajoilla, 60 min.

JALAT KARTALLE & FOOTBIC -PAKETTI

3FA1ECDB CBD9 4531 B1C0 74C3142CE8F3

Footmap-analyysi molemmille jaloille (saat kuvat mukaasi), Footbic-ohjeet ja Footbic-pallot (2 kpl) omaksi. Sis. tarvittaessa myös nivelten mobilisointia, kesto noin 90 min. Tämä saatavilla myös workshopina, katso ajat täältä.

KROPPA KUNTOON -PAKETTI

69487603 F8E7 4AFA 8021 EEFDF8F4E255

Alkuhaastattelu, 30 min hieronta/ faskiakäsittely, n. 45 min ProMethod-liiketestaus, n. 15 min täsmäliikkeet kehonhuoltoon sekä kuvalliset FasciaMethod- ja/tai pilatesliikeohjeet sähköpostiisi.

ProMethod: liikkuvuuden ja liikehallinnan testaus. Sis. harjoitusohjelman (alkulämmittely/ kehonhuolto-ohjelma). Pukeudu liiketestauksessa vartalonmyötäisiin urheiluvaatteisiin. Käytän ProMethod- konseptia kokonaisvaltaiseen, tuki- ja liikuntaelinterveyden huomioivaan terveyttä, arkeasi ja harjoitteluasi parantavaan valmentamiseen. Tavoitteena on parantaa lihastasapainoasi, tasoittaa puolieroja ja poistaa harjoittelua/ arkea häiritseviä kipuja ja oireita. Näin myös ennaltaehkäistään turhia rasitusvammoja. ProMe- liikepankki tarjoaa muun harjoittelun tueksi toiminnallisia, aktivoivia, liikkuvuutta ja hallintaa parantavia harjoitteita. Rakennan testien perusteella yksilöllisen harjoitusohjelman muun harjoittelun tueksi ja ohelle. Käytössäni on digitaalinen liikepankki, jolla teen ja lähetän ohjelmat. Harjoitteet ovat dynaamisia, kehon ja nivelten kannattelua tukevia ja urheilua sekä arkitoimintoja tukevia. ProMethod sopii esim juoksijan tai crossfittaajan oheisharjoitteluun ja lämmittelyyn, tai toimistotyötä tekevän selkä- ja hartiakipuja helpottamaan.