Kevään 2020 ryhmäliikunta-aikataulu:

Kurssimuotoisena mm. Naantalin opistossa sekä Auralassa.

Pe klo 17-18 FasciaMethod/ YogaNordic, Turku

La klo 10.45-11.45 PilatesHealth/ YogaNordic, Turku

JALAT KARTALLE & FOOTBIC -PAKETTI

Riikka Backman Voimistaja Turku

Footmap-analyysi molemmille jaloille (saat kuvat mukaasi), Footbic-ohjeet ja Footbic-pallot (2 kpl) omaksi. Sis. tarvittaessa myös nivelten mobilisointia, kesto noin 90 min.

PROMETHOD -LIIKETESTAUS

Riikka Backman Voimistaja Turku Promethod fasciamethod

Alkuhaastattelu, ProMethod-liiketestaus, täsmäliikkeet kehonhuoltoon sekä kuvalliset FasciaMethod- ja/tai pilatesliikeohjeet sähköpostiisi.

ProMethod: liikkuvuuden ja liikehallinnan testaus. Sis. harjoitusohjelman (alkulämmittely/ kehonhuolto-ohjelma). Pukeudu liiketestauksessa vartalonmyötäisiin urheiluvaatteisiin. Käytän ProMethod- konseptia kokonaisvaltaiseen, tuki- ja liikuntaelinterveyden huomioivaan terveyttä, arkeasi ja harjoitteluasi parantavaan valmentamiseen. Tavoitteena on parantaa lihastasapainoasi, tasoittaa puolieroja ja poistaa harjoittelua/ arkea häiritseviä kipuja ja oireita. Näin myös ennaltaehkäistään turhia rasitusvammoja. ProMe- liikepankki tarjoaa muun harjoittelun tueksi toiminnallisia, aktivoivia, liikkuvuutta ja hallintaa parantavia harjoitteita. Rakennan testien perusteella yksilöllisen harjoitusohjelman muun harjoittelun tueksi ja ohelle. Käytössäni on digitaalinen liikepankki, jolla teen ja lähetän ohjelmat. Harjoitteet ovat dynaamisia, kehon ja nivelten kannattelua tukevia ja urheilua sekä arkitoimintoja tukevia. ProMethod sopii esim juoksijan tai crossfittaajan oheisharjoitteluun ja lämmittelyyn, tai toimistotyötä tekevän selkä- ja hartiakipuja helpottamaan.

POWERMETHOD -TREENIOHJELMA

Tulossa