Palvelut ja tuoteet

Maksaminen ja maksutavat:

Maksutavat: käteinen, korttimaksu (iZettle) ja verkkokaupassa myös lasku (Klarna). EazyBreak, Smartum liikunta& kulttuuri tai SporttiPassi käyvät maksuvälineenä liikuntaan ja HyvinvointiPassi tai Smartum hyvinvointi hierontaan.

 

Kanta-asiakkuus:

kanta-asiakkaan edut Cashbackin kautta. Voit ladata sovelluksen täältä https://cbw.to/3y9np4 tai vaihtoehtoisesti alle 4 viikon edellisestä käynnistäsi saat -2€ normaalihinnasta.

 

Peruutukset/ ajanvaihdot: 

Pyrithän varaamaan ajan, joka varmasti sopii sinulle. Turhaan varattuna pidettyä aikaa en voi tarjota sitä tarvitsevalle. Esteen sattuessa peruutathan aikasi mahdollisimman ajoissa. Käytäthän ajan muuttamiseen ensisijaisesti varausvahvistuksessa olevaa linkkiä. Alle 24 h tapahtuvat peruutukset myös saman linkin kautta, peruutus on silloin maksullinen (50% hinnasta). Voit myös hankkia tilallesi toisen asiakkaan, ilmoita tällöin kuitenkin muutoksesta minulle.

Jos olet sairaana, etkä ole varma tervehdytkö ajoissa, ilmoita tästä ystävällisesti etukäteen. Näin voin yrittää varautua mahdolliseen peruutukseen paremmin. Peruutukset äkillisissä sairastapauksissa tekstiviestillä (puh. 0400507898, 24h/ vrk).  Huomaathan, että pidempi sairastelu ei ole äkillinen sairastapaus. 

Peruuttamattomista ja alle 24 h ennen peruutetuista ajoista peritään hinnaston mukainen hinta. Yrityskaupassa peruutusehdot tuotteen mukaan, kysy lisää sähköpostilla.

 

Lahjakortit:

Lahjakortin voi ostaa täältä tai hoitohuoneelta. Otathan huomioon lahjakorttien voimassaoloajan. Lahjakorttien käyttöehdot tulevat lahjakortin mukana ja voit tarkistaa ne myös täältä.