Nestekiertoa edistävä hieronta

find your

inner peace

CLEANSE YOUR MIND AND REFRESH YOUR BODY

Hierontapalvelut

Lymfa- ja imukuppihieronta

Hannenurmiphotography 84

Lymfahieronta tehostaa imunestekiertoa ja poistaa turvotusta kuljettamalla kudoksiin pakkautuneita nesteitä. Lymfahieronta on lempeää ja rentouttavaa, kudoksia käsitellään kevein pumppaavin ottein. Lymfahieronta sopii monille, jotka kokevat klassisen hieronnan liian voimakkaana.

Lymfahieronta on tehokkainta sarjahoitona mutta yksittäisetkin kerrat ovat rentouttavia. Olen suorittanut lymfahieronnan erikoisammattitutkinnon ja olen keskittynyt hoitamaan perusterveitä asiakkaita, joilla kevyttä turvotusta tai toiveena kevyempi käsittely. Yleisimpiä syitä lymfahieronnalle vastaanotollani ovat fibromyalgia, seisomatyö, raskaus ja vaihdevuosioireet. En hoida syöpäpotilaita imusolmukkeiden poiston tai leikkausten jälkeen, suosittelen tällöin näihin erikoistunutta lymfaterapeuttia.

Käsin tehtävän nestekiertoa edistävän hieronnan lisäksi teen myös lymfaattista ja aromaterapeuttista imukuppihierontaa. Käytän hoidossa eri tekniikoita tarpeen ja toiveidesi mukaan. Molemmilla tavoilla (sekä niiden yhdistelmillä) voidaan käsitellä koko keho kasvot mukaan lukien. Hoidossa käsitellään yleensä myös vatsa.

Aromaattisessa imukuppihieronnassa käytän Bellabaci-öljyjä.  Vartalolle vaihtoehtoina on Circu Flow, Stress no more tai Cellulite be gone. Kasvoille Circu flow, Stress no more tai Skin get a life.

Hannenurmiphotography 89
Hannenurmiphotography 17
Hannenurmiphotography 27

Varaa aika

Vinkkejä sopivan hieronta-ajan valintaan

Parhaat tiedot saat kysymällä ja hyvin paljon ajankulumiseen vaikuttaa omat toiveesi: haluatko, että keskitytään tarkemmin ongelma-alueisiin vai käydäänkö osa lihaksista läpi kevyemmin ja rentouttavasti.

Esimerkkejä eri alueiden hieronnoista, näitä yhdistelemällä voi miettiä kokonaisaikaa. Muistathan kertoa toiveesi minulle.

  • Niska-hartiaseutu 30-45 min
  • Niska-hartiaseutu ja selkä 45-60 min
  • Niska-hartiaseutu, selkä ja rintalihakset 60-75 min
  • Alaselkä-pakara 45-60 min
  • Yläraajat 15-30 min
  • Pää, kasvot ja niska 15-30 min
  • jalkaterät 5-15 min
  • alaraajat (sis. jalkaterät) 60-90 min
  • kokovartalohieronta 90-120 min

Hieronta-aika käytetään aina asiakkaan toiveiden mukaan ja kevyempää hierontaa voi aina pyytää.