Mobilisoiva hieronta ja faskiakäsittely

Hierontapalvelut

Mobilisoiva hieronta ja faskiakäsittely

Mobilisoiva hieronta, faskiakäsittely ja jäsenkorjaus

Valitessasi mobilisoivan hieronnan ajanvarauksesta keskityn erityisesti mobilisointiin ja faskiatekniikoihin.

Mobilisoivassa hieronnassa osallitut itse aktiivisella liikkeellä hierontaan ja/ tai minä liikutan passiivisesti. Myofascial release MFR on (lähes) kivuton ja ”pehmeä” käsittely, ennemminkin lihaskalvojen suostuttelua kuin ”väkisin avaamista”. Hoito ei aiheuta mustelmia.

Koulutusta mobilisointiin olen saanut hierojan ammattitutkinnossa (valinnaisaineena osa hierojan erikoisammattitutkinnosta, nivelten liikkuvuuden edistäminen), erillisiä lisäkoulutuksina sekä perinteisen jäsenkorjauksen opinnoissa. Osallistut mobilisoivassa hieronnassa itse liikumalla, tämä on siis aktiivisempaa kuin perinteinen hieronta. Hoidosta tulee toki rentoutunut olo, mutta jos haluat perinteisen hieronnan tai haluat enemmänkin rentoutua, tämä ei ole oikea valinta.

Suosittelen laittamaan lisätietoihin mihin vaivaan/ mille aluelle erityisesti haet apua, niin voin miettiä tekniikoita jo hieman valmiiksi. Voit myös lähettää sähköpostia. Tekniikoita tosiaan löytyy todella monipuolisesti.

Huomaathan, että mobilisointi ei ole sama kuin manipulointi. Mobilisointi on suhteellisen hidasta liikuttamista ja venyttämistä, voit itse päättää nivelen liikeradan liikuttamalla ja halutessasi estämään liikkeen. Manipulaatio taas on niin nopea, että et ehdi itse vastustamaan liikettä (eikä ole tarkoituskaan sitä tehdä). Manipulaatiohoitoja tekevät mm. kiropraktikot, naprapaatit ja osa fysioterapeuteista, hierojan valikoimiin nämä eivät kuulu.

Varaa aika

Ajanvaraukseen