Lahjakortit

Lahjakorteista kevät 2024

Olen kuntoutuslomalla. En myy lahjakortteja tällä hetkellä ollenkaan.

Jos sinulla on vanheneva lahjakortti, ota yhteyttä kortin voimassaoloaikana. Lisätään reilusti aikaa.

Jos haluat palauttaa kortin, pyydä lahjan antajaa ottamaan yhteyttä. Lahjakorttien palautukset vain tilaajalle.

Hyvinvointieduilla (ePassi, Smartum, Edenred) lunastettuja kortteja ei voi palauttaa, mutta lisäaikaa saa tarvittavan määrän. Loppuvuodesta 2023 ostetut ovat voimassa vuoden 2024 loppuun saakka ilman erillistä ajan lisäämistä.

Haluatko ostaa lahjakortin?

Huomaathan jo lahjakorttia osatessasi, että iltapäiväaikoja ei ole tarjolla. 

Jos annat lahjakortin baby shower-lahjaksi, pyydäthän lahjansaajaa varaamaan ajan heti (tai varatkaa sopiva aika hänelle jo valmiiksi).

Lahjakortit löydät:

 • verkkokaupasta
 • maksamalla MobilePayn kautta ja laittamalla minulle viestin (0400507898/ riikka@voimistaja.fi)
 • minulta sähköpostitse (riikka@voimistaja.fi) tai viestillä (0400507898)
 • sovittuna aikana paikan päältä noudettuna.

Lahjakortin voi käyttää myös muuhun palveluun sen arvon mukaan.

Saitko lahjakortin?

Suosittelen varaamaan ensimmäisen sopivan ajan ajanvarauskalenterista: slotti.fi/booking/voimistaja. Jos haluat ajan nopeammin ja aikataulusi on joustava, voi liittyä myös peruutusaikojen WhatsApp-kanavalle täällä.

Joustan voimassaoloajassa, mikäli otat yhteyttä lahjakortin voimassaoloaikana, merkitsen kortin silloin käytetyksi ajoissa. Voimassaoloajan jälkeen lahjakorttia ei enää voi käyttää, sillä digitaalinen koodi vanhenee eräpäivänä. Jos teet ajanvarauksen kortin voimassaoloajan ulkopuolelle, ilmoitathan minulle viestillä tai varauksen lisätiedoissa kortin erääntyvän ennen hieronta-aikaa. Näin saan merkittyä käyntikerran maksetuksi ajoissa. Jos aikaa täytyy siirtää, ota yhteyttä viestillä. Itse poistettu aika poistaa myös sen lisätiedot ja en saa tietoja palautettua.

Ostitko itsellesi lahjakortin hyvinvointiedulla?

Lahjakortti on tällöin aina henkilökohtainen. Sitä ei voi antaa eteenpäin.

Hieronta-aika on varattava 6 kk sisällä ostosta ja käytettävä 7 kk sisällä. Edellisen vuoden hyvinvointiedut on siis käytettävä viimeistään seuraavan vuoden heinäkuun aikana.  Seuraavaan syksyyn aikaa ei voi jättää kuin erikoistapauksissa (mm. pitkät sairaslomat) ja nämä etukäteen sovittuna.

Liikunta- ja hyvinvointiedut

Liikuntaedut

 • Smartum ja ePassi
 • Etu on henkilökohtainen, sitä ei voi antaa eteenpäin.
 • Käy yrityksessäni maksuksi vain pilates-yksityistuntiin (matto- ja/ tai laitepilates) PilateSM-studiolla käsityöläiskadulla. Mitään muuta palvelua sillä ei voi ostaa. Jos haluat käyttää ryhmäliikuntaan, tilaukset studion kautta.
 • Suosittelen varaamaan ajan ennen maksua, mutta viimeistään 6 kk sisällä ostosta.
 • Ei käy maksutapana hierontaan tai sokerointiin.

Hyvinvointiedut

 • Smartum, ePassi & Edenred
 • Etu on henkilökohtainen, sitä ei voi antaa eteenpäin.
 • Käyn vain omaan hierontaasi (ei vauvahierontaan, hemmotteluhoitoihin, äänimaljarentouksiin, liikuntaan tai sokerointiin).
 • Hieronta-aika on varattava 6 kk sisällä ostosta ja käytettävä 7 kk sisällä. Edellisen vuoden hyvinvointiedut on siis käytettävä viimeistään seuraavan vuoden heinäkuun aikana. Seuraavaan syksyyn aikaa ei voi jättää kuin erikoistapauksissa (mm. pitkät sairaslomat) ja nämä etukäteen sovittuna.
Voimistaja
Voimistaja DSC 0074
voimistaja hoitohuone