Tietoa lahjakorteista

Etusivu/Tietoa lahjakorteista
Tietoa lahjakorteista2023-03-23T12:22:15+02:00

Lahjakortit

Lahjakortit

Haluatko ostaa lahjakortin?

Huomaathan jo lahjakorttia osatessasi, että iltapäiväaikoja ei (juurikaan) ole tarjolla. Toisinaan ajanvarauksesta voi löytyä lisämaksullisia ilta-aikoja.

Jos annat lahjakortin baby shower-lahjaksi, pyydäthän lahjansaajaa varaamaan ajan heti (tai varatkaa sopiva aika hänelle jo valmiiksi).

Lahjakortit löydät:

  • verkkokaupasta
  • maksamalla MobilePayn kautta ja laittamalla minulle viestin (0400507898/ riikka@voimistaja.fi)
  • minulta sähköpostitse (riikka@voimistaja.fi) tai viestillä (0400507898)
  • sovittuna aikana paikan päältä noudettuna.

Lahjakortin voi käyttää myös muuhun palveluun sen arvon mukaan.

Saitko lahjakortin?

Suosittelen varaamaan ensimmäisen sopivan ajan ajanvarauskalenterista: slotti.fi/booking/voimistaja. Jos haluat ajan nopeammin ja aikataulusi on joustava, voi liittyä myös peruutusaikojen WhatsApp-ryhmään täällä.

Voin joustaa voimassaoloajassa, mikäli otat yhteyttä lahjakortin voimassaoloaikana. Merkitsen kortin silloin käytetyksi ajoissa. Voimassaoloajan jälkeen lahjakorttia ei enää voi käyttää, käyttöaikaa on reilusti. Jos teet ajanvarauksen kortin voimassaoloajan ulkopuolelle, ilmoitathan minulle viestillä tai varauksen lisätiedoissa kortin erääntyvän ennen. Näin saan merkittyä käyntikerran maksetuksi ajoissa.

Lahjakortin käyttöehdot löydät alta.

Ostitko itsellesi lahjakortin hyvinvointiedulla?

Lahjakortti on tällöin aina henkilökohtainen. Sitä ei voi antaa eteenpäin.

Hieronta-aika on varattava 10 kk sisällä ostosta ja aika voi käyttää 2 kk aikana tästä. Huomaathan, että varsinkin loppuvuodesta ajat ovat pitkälti varattuja, joten viime hetkellä varaavalle ei välttämättä enää aikoja löydy. Esim. 31.12. ostetulla kortilla varaus on tehtävä 31.10., merkitse varaukseen tieto aiemmin ostetusta hyvinvointiedusta.

Voimistaja
Voimistaja DSC 0074
voimistaja hoitohuone

Lahjakorttien käyttöehdot

Lahjakortti on voimassa korttiin merkityn ajan (ajanvaraus on tehty voimassaoloaikana). Lahjakortin voi käyttää myös muihin kuin kortissa merkittyihin palveluihin lahjakortin arvon mukaan.

Merkitse lahjakortin numero lisätiedot -kenttään aikaa varatessasi. 

Mikäli aikaa ei muuteta 24 h ennen varattua aikaa, lahjakortti katsotaan käytetyksi.

Mikäli sinulla on kysyttävää lahjakorttisi käytöstä tai et ehdi käyttämään lahjakorttia sen voimassaoloaikana, otathan ajoissa yhteyttä.

Go to Top