Yrityksille

TYKY-päivät


Elämysliikuntaa luonnossa, erikoiskahvit retkikeittimellä metsässä, kehonhuoltoa rannalla, leikkimielisiä kesäolympialaisia, lumikenkäilyä tai vaikka avantouintia? Kerro budjetti ja mietitään miten voisin olla avuksi. Pk-yritykset lähellä sydäntäni, saamme varmasti aikaan mukavan TYKY-päivän sopivaan hintaan! Tyky-päiviin voi yhdistää myös hieronnan.

Esim. noin 2 h luontoretki 240€ +9€/ hlö (alv 0%) Turun seudulla, mahdolliset tilavuokrat, erikoisvarusteet (esim. lumikengät) ja ruoat erikseen.

Tyky-päivään voidaan yhdistää myös hieronta, minimiaika/veloitus hieronnalle on 6x lyhyt hieronta (n. 25 min hierontaa/ hlö, vaihtoajat 30 min välein). Hierontahinnat hinnaston mukaan.

Palvelen suomeksi ja englanniksi. Laajasta yhteistyöverkostostani löytyy ratkaisut moneen toiveeseenne, ota rohkeasti yhteyttä.

 

FIRSTBEAT -hyvinvointianalyysit

Lisätietoa Firstbeat -hyvinvointianalyysistä ja yksilötestien hinnoista. Ryhmätestien hinnat ryhmäkoon mukaan, kysy lisää: riikka@voimistaja.fi tai 0400507898.

 

LIIKUNTARYHMÄT HENKILÖKUNNALLE

Liikuntaryhmä on mainio tapa saada henkilökunta liikkumaan ja samalla saadaan lisättyä tiimihenkeä. Viikkotunnit onnistuvat ulkona tai yrityksen tiloissa. Tavoitteena voi olla liikunnan ilo tai vaikka osallistuminen liikuntatapahtumaan.

Yhteistyökumppanini voivat suunnitella logon ja tiimipaidat lisämaksusta, tai voit käyttää omia yhteistyökumppaneitasi. Liikuntakertojen kesto on noin tunti (45-65 min, riippuen teemasta).

Liikuntakerta 60€ (alv 0%) 
10 x liikuntakerta à 55€ (alv 0%) kertamaksuna
+mahdolliset matkakulut. Matkakuluja ei peritä Turun keskustan alueella, muut kohteet kannattaa kysyä erikseen.

Liikuntapäivään voidaan yhdistää myös hieronta, minimiaika/veloitus hieronnalle on 6x lyhyt hieronta (n. 25 min hierontaa/ hlö, vaihtoajat 30 min välein). Hierontahinnat hinnaston mukaan.

 

HIERONTA

Hierontaa yrityksen henkilökunnalle yrityksesi tiloissa Turussa sopimuksen mukaan. Pääsääntöisesti minimi on 6 henkilöä. Hieronnat voi maksaa kortilla tai käteisellä, kaikki yhdessä tai erikseen.

Hinnasto (min 6 hierontaa)

  • 30 min 27€          
  • 45 min 36 €         
  • 60 min 44 € 

Yrityksen henkilökunta voi myös käydä hierontapisteellä (Koulukatu 25 c 17) ja laskutan yritystä sovituista käynneistä.