Juoksuryhmä Kilpakonnat eli Kilpparit

Kilpparit on tarkoitettu sinulle, joka

haluat löytää juoksun ilon
haluat iloista juoksuseuraa
olet juoksu-urasi alussa (mutta et ihan aloittelija)
olet juossut jo pidempään, mutta et ole nopea juoksija
tai haluat juosta rauhallisemmin
muut juoksuryhmät tuntuvat liian vauhdikkalta

IMG_9227

Kilpakonnat toteutetaan hitaiden juoksijoiden ehdoilla! Kun tulet ryhmäämme liian nopeaksi tai haluat lisähaasteita, ohjaan sinut eteenpäin mukaviin nopeampiin ryhmiin, jossa saat tasollesi sopivaa haastetta. Kilppareissa voi myös pysyä, ketään ei pois pakoteta, mutta tahti pysyy aina rauhallisena.

Kilpakonnissa treenaamme monipuolisesti mutta kaikki kovemmat harjoitukset voi tehdä omalla tasollaan. Mitään ei ole pakko tehdä! Kerron etukäteen millainen harjoitus on tulossa, jolloin voit valmistautua siihen. Juoksijoilla on erilaisia tavoitteita ja ryhmässämme niitä kunnioitetaan. Tavoitteesi voi siis olla viides maraton tai vaikka vain mukava juoksuseura.

Sykerajojen testaamista sekä sykemittaria suosittelen kaikille, näin harjoittelu tapahtuu sinulle oikealla tasolla (joka pääsääntöiseti tarkoittaa hitaammin kuin moni kuvitteleekaan). Syketestit tehdään yhteistyössä kestävyysjuoksun ammattivalmentajan kanssa. Syketesti lisämaksusta.

Yhteisiä lenkkejä on keskimäärin 2 viikossa, yhteislenkit löytyvät kalenterista (ajanvaraus). Pääsääntöisesti treeniajat ovat ke klo 19, pe klo 18 ja/tai su klo 10.30 (riipuen lenkin pituudesta, pidemmät saattavat alkaa yhteisestä sopimuksesta aiemmin). Sunnuntai on yleensä pitkispäivä ja viikolla lyhyempää lenkkiä, intervallia tai kehonpainotreeniä.

Ilmoittaudu treeniä edeltävään iltaan mennessä ajanvarauksen kautta tai voit tiedustella ryhmän totutumista  Whatsappissa tai tekstarilla vielä treenipäivänä. Ryhmä järjestetään, jos ilmottautujia on. Tapaamispaikkana Koulukadun ABC (etuovella), ellei muuta erikseen sovittu. Ryhmällä on myös oma suljettu ryhmä Facebookissa.

25€/ kk
Testikerta on ilmainen. Maksutavat verkkokauppa, käteinen tai Smartum.

Lisämaksusta:
-Syketesti
-tiimipaita (tilattavissa yksittäin, kysy tilausohjeet)

Huom: Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Jokainen harjoittelee omalla vastuullaan.

IMG_0843

Aloittelijoiden ryhmää en valitettavasti voi aloittaa ainakaan vielä syksyllä ajanpuutteen vuoksi.

Hitaasti mutta varmasti, Kilpparin kovuudella!