Hieronta

Voimistaja

hieronta & liikunta

Hoitavaa hierontaa sinua kuunnellen.

GET STARTED – BOOK TODAY

Hierontapalvelut

Hoitava, rentouttava sekä nestekiertoa edistävä hieronta 

Riikka Backman Voimistaja

Korona-ajan toimenpiteitä

  • Käytän hoidoissa maskia/ hengityssuojainta ja purentahoidoissa aina FFP2 -tasoista hengityssuojainta. Saat minulta halutessasi veloituksetta kertakäyttöisen kirurgisen maskin. Voit käyttää myös omaa maskia, varmista kuitenkin että sen kanssa on helppo hengittää. Olen koronarokotettu.

Otathan yhteyttä ennen ajan varaamista, mikäli sinulla on vakava sairaus joka saattaa estää hieronnan. Antibioottikuurin tai flunssan aikana ei voi tulla hierontaan.

 

Hieronta on kuin tanssia. Minä vien, mutta on tärkeää varmistaa että lihaksesi seuraavat. Pelkkä voima harvemmin on ratkaisu.

-Riikka

 

Hoitavaa tai rentouttavaa hierontaa

Käytän klassisen ja urheiluhieronnan otteita tarpeen ja toiveidesi mukaan. Jatkossa myös nestekiertoa edistävää hierontaa sekä kokonaisvaltaista VoiceWell-hoitoa.

Hierontaotteeni on kuitenkin aina lempeä ja rauhallinen, monipuolisen kouluttautumiseni vuoksi tekniikoita löytyy paljon. Voit myös pyytää rentouttavaa hierontaa, jos kehosi kaipaa vain rauhoittumista.

Hieronta suunnitellaan aina yksilöllisesti varatun ajan puitteissa. Jos olet epävarma minkä mittaisen ajan tarvitset, voit kysyä etukäteen. Esimerkkinä tarvittavista ajoista:

  • yksi hoidettava alue: 30-60 min
  • useampi hoidettava alue: 60-90 min
  • kokovartalohieronta: 75-120 min
  • Purentalihasten ja pään hieronta 60 min

 

Nestekiertoa edistävä hieronta

Lymfa- eli nestekiertoa lisäävä hieronta on turvotusta helpottavaa kevyttä hoitoa. Hieronta kevyttä ja rentouttavaa,  eikä tuota kipua. Manuaalinen lymfakiertoa lisäävä hieronta sopii myös raskaana oleville.

Laitehoidoista onnistuu hoidot Recovery Pump -lahkeilla tai -hihalla. Vaihtoehtoina on  15 min tai 30 min hoito selin tehtävän hoidon aikana (pään alueen ja purentalihasten hieronnat). Erillisenä hoitona löytyy yhdistelmä manuaalisesta ja laitehoidosta. En tee laitehoitoja raskaana oleville.

Teen nestekiertoa edistävää hierontaa perusterveille ja suosittelen syöpähoitojen jälkeiseen lymfaterapiaan esim. Alisa Lempistä. 

 

Maksutavat

Maksutapoina korttimaksu, MobilePay, tilisiirto ja käteinen (tasaraha). Sekä hierontaan myös erilaiset hierontaedut (liikuntaedut eivät käy maksuvälineenä hierontaan). 

Olen Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattilainen (rek. no 50606610017).

 

 

 

Voimistaja
Voimistaja
Lymfabuutsit IMG 3257

 

Varaa aika

Ajanvaraukseen