vauvahieronta

Hierontapalvelut

vauvahieronta

Voimistaja DSC 0051

Vauvahieronta

Olen käynyt sekä vyöhyketerapeuttisen että Baby Balance®- vauvahieronnan kurssit. Tämän lisäksi käytän muissa koulutuksissa saamiani oppeja myös vauvahieronnassa. Baby Balance -vauvahieronnasta olen käynyt peruskurssin vuonna 2019 ja refluksikurssin vuonna 2024.

Suosittelen valitsemaan noin klo 11-12 alkavan ajan tai varaamaan ajan viestillä (vauvahieronta-aikoja löytyy toisinaan myös aikataulun ulkopuolelta). Haluan varmistaa, että ei ole kiire seuraavan asiakkaan takia ja on mm. aikaa ruokkia vauva hoidon jälkeen. Voit myös kysyä viestillä sopiiko tarjoamani vauvahieronta teille.

Pihalta löytyy asiakaspaikka, joten saat auton lähelle. Kysy paikan tiedot viestillä.

Voimistaja DSC 0006
Voimistaja DSC 0056
Voimistaja DSC 0044

Baby Balance ® Simppeli- vauvahierontakurssi

Olen ohjannut vauvahierontakursseja kansalaisopistoissa ja toisinaan tarjoan myös kursseja toimitilassani. Myös oma ryhmä onnistuu joko täällä tai muualla.

Vauvan ikäsuositus: noin 3 viikosta siihen saakka, kun ajattelet vauvan paikallaan hieronnan verran pysyvän.

Vauvahierontaan ei voi tulla antibioottikuurilla tai viikkoon rokotuksen jälkeen, sillä hieronta on mukavuudestaan huolimatta kuitenkin rasitus keholle.

Jos haluat BabyBalance Simppeli -vauvahieronnan verkkokurssin 3 kk ajaksi käyttöösi, saat sen 4 € alennuksen koodilla ”VOIMISTAJA”.

Voimistaja DSC 0050
Voimistaja DSC 0057
Voimistaja DSC 0041

Varaa aika