vauvahieronta

Hierontapalvelut

vauvahieronta

Voimistaja DSC 0051

Baby Balance®- vauvahieronta

Kokonaisvaltaisessa  Baby Balance®-vauvahieronnassa yhdistyvät kädentaito, perinteet sekä tiede. Herkkä, aistiva hierontatekniikka ja lempeän tehokas mobilisointi sekä vauvan oma liikehdintä tasapainottaa ja vapauttaa vauvan kehon jännitystiloja.

Ohjaan aina myös kotihierontaa.

Suosittelen valitsemaan noin klo 11-12 alkavan ajan tai varaamaan ajan viestillä (vauvahieronta-aikoja löytyy toisinaan nettivarauksen ulkopuoleltakin). Haluan varmistaa, että ei ole kiire seuraavan asiakkaan takia ja on mm. aikaa ruokkia vauva hoidon jälkeen.

Pihalta löytyy asiakaspaikka, joten saat auton lähelle. Kysy paikan tiedot viestillä.

Voimistaja DSC 0006
Voimistaja DSC 0056
Voimistaja DSC 0044

Baby Balance ® Simppeli- vauvahierontakurssi

Olen ohjannut vauvahierontakursseja kansalaisopistoissa mutta nyt on aika omalle kurssille. Kurssi sisäsältää kaksi kertaa siksi, että saat kerrattua tai pääsette ainakin yhteen kertaa, mikäli tulee sairastumisia. Kurssin toinen kerta on tarkoitettu samalle parille, eikä sitä voi myydä eteenpäin. Koko kurssin saa myydä eteenpäin, mikäli se ei sovikaan itselle.

BabyBalance ® Simppeli on nyt pilotoinnissa, jos tämä ei jatku, kurssi jatkuu vauvahierontana.

Kurssipaikkana on Lähde Liikuttaa (Puutarhakatu 45  B, lähellä Talimäenpuistoa Kakolan kupeessa). Tilaan on portaat ja vaunuja ei saa säilytykseen. Mikäli tulet kävellen, autan portaissa. Autoille löytyy maksuttomia parkkipaikkoja.

Kurssiaika on keskiviikkona klo 10.00.  Löydät alkavat kurssit täältä. Seuraava kerta on kahden viikon päästä ensimmäisestä, ellei muuta mainittu (mm. syyskuun kurssi 2. on muutos toisen tapaamisen ajassa).

Hinta: Ainakin pilottivaiheessa kurssin hinta on edullinen 29,90 €. Kysy erikseen hintaa kaksosille.

Vauvan ikäsuositus: noin 3 viikosta siihen saakka, kun ajattelet vauvan paikallaan hieronnan verran pysyvän.

Ilmoittautuminen: Slotti-ajanvarausjärjestelmän kautta, valitse kurssin aloituspäivä (kuun 1. tai 2. päivä), seuraava kerta on kahden viikon päästä.

Maksaminen: Lähetän kurssista maksulinkin yleensä vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta/ noin kuukautta ennen kurssia. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Maksuaikaa on viikko ilmoittaumisesta, kuitenkin niin että kurssi on maksettuna viimeistään viikko ennen ensimmäistä kurssipäivää. Maksun saajana on yritykseni Aennel Oy.

Kurssin peruuttaminen: Laskutan kurssin kuukautta ennen aloituspäivää, tähän saakka voit peruuttaa osallistumisesi kuluitta sähköpostitse. Varmista, että saat peruutusvahvistuksen, vasta tällöin kurssi on peruttu.
Tämän jälkeen ensisijaisesti toivon, että tarjoat kurssia eteenpäin, sillä kurssikoon ollessa pieni, peruutuksiin ei juuri ole varaa. Sairastapauksissa ota yhteyttä, karanteenissa ei myöskään kurssille voi tulla.
Maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan aiheuttaa perintäkuluja.

Vauvahierontaan ei voi tulla antibioottikuurilla tai viikkoon rokotuksen jälkeen, sillä hieronta on mukavuudesta huolimatta rasitus keholle.

Voimistaja DSC 0050
Voimistaja DSC 0057
Voimistaja DSC 0041

Varaa aika

Ajanvaraukseen