Riikka

IMG_3754

Olen Riikka, yrittäjä, yrittäjäjärjestöaktiivi  ja ikuinen vapaa-ajalla opiskelija. Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi teiniä.

En ole aina ollut liikunnallinen, vaan lääkärin ”vinkistä” aloitin elämäntaparemontin syksyllä 2012. Melko pahan skolioosin takia olin luvannut pysyä hoikkana ja hyväkuntoisena, lääkäri palautti minut sitten todellisuuteen: rouvasta oli tullut liikkumaton pullukka! Lääkäri sanoi tämän minulle kyllä ihan kauniisti mutta tottahan hän puhui: terveysongelmia olisi luvassa ja selkä oli kipeä.

Personal trainerin palkkaaminen oli loistava idea: sain heti oikean suunnan niin treenille kuin syömisellekin. Valitettavasti jouduin aika nopeasti vaihtamaan valmentajaa hänen työpaikkansa vaihduttua salille, johon en itse halunnut siirtyä, ja jatkoin  nettidieeteillä (ei pysyvä ratkaisu eli paino nousi niiden loputtua), toisen PT:n kanssa ja sen jälkeen itsekseen. Lopulta paino oli tippunut 18 kg mutta onnea ei tuokaan tuonut. Treenasin liikaa, söin liian vähän ja  kroppa vihelsi pelin poikki ylirasituksen muodossa. Treenitauko kesti pitkään.

Tasapaino löytyi kestävyysjuoksusta (olen elämysmaratoonari) ja ulkoilusta. Maratontreenin lisäksi tanssin, venyttelen ja treenaan lihaskuntoa monipuolisesti kotona, ulkona ja vedessä. Arkiliikunta (pyöräily ja kävely) on myös lähellä sydäntäni. Talvisin olen innokas avantouimari.

Neljänkympin kriisi taisi iskeä keväällä 2016: päätin toteuttaa haaveni ja kouluttautua liikunta-alalle! Liikunnan ammattitukintoon valmistava koulutus alkoi syksyllä 2016 Eerikkilän Urheiluopistossa. Olen myös NLP mentaalivalmentaja (NLPT II), vesiliikunnan ohjaaja sekä käynyt mm. liikekaavatestauskurssin, vammaisliikunnan ohjaajakurssin ja vesiliikunnan ohjaajakurssin.  Olen myös FasciaMethod -ohjaaja (Turun Työväenopisto sekä M&M Kuntotalo).

Muutaman onnekkaan sattuman vuoksi päädyin opiskelemaan myös Turun Hieronta-Akatemiaan keväällä 2017, josta löysin unelmatyöni sekä itselleni uuden ammatin.  Jatkoin opintojani perusopintojen jälkeen ja suoritan vielä hierojan ammattitutkinnon keväällä 2018. Työskentelen hierojana kotini yhteydessä olevan hierontatilan lisäksi torstaisin Kauneushoitola Mandarinessa (Kristiinankatu 9, Turku).

Hierojana olen lempeän tehokas: kuuntelen tarkasti asiakkaan kehon viestejä. Kerrothan aina toiveesi, en takuulla loukkaannu! Rakastan asiakkaan kehon ongelmien ratkaisua kokonaisvaltaisesti oli se sitten jumittavat hartiat tai yleinen rentouttaminen. Olen erikoistumassa niveltoiminnan edistämiseen ja hoitoon saattaa tarvittaessa kuulua hieronnan lomassa passivisia venytyksiä (minä venytän , sinä saat rentoutua) ja nivelten mobilisointia. Mobilisointi on todella hellävaraista ja pientä liikettä, ei ”naksauttelua”. Keväälle 2018 on suunnitelmissa vielä raskausajan ja synnytyksen jälkeinen hieronta (onnistuu jo nytkin mutta lisää saan tietoa tähän) ja kinesioteippaus.

Tarjoan liikuntapalveluita ja hierontaa yksityisille sekä yrityksille, joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin! Ilta- ja viikonloppuaikoja voi kysellä viesteillä 24h/ vrk, puhelin on öisin äänettömällä ja näin saan viestin nopeiten. Vastaan heti, kun pystyn.

Tervetuloa mukaan voimistumaan!

Voimistaja – Riikka Backman, puh 0400-507898 (whatsapp ja tekstiviestit 24h/ vrk), voimistaja@gmail.com

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s