Riikka

Olen Riikka, koulutettu hieroja, terveysliikuttaja, verkkokauppias, yrittäjäjärjestöaktiivi  ja ikuinen vapaa-ajalla opiskelija. Perheeseeni kuuluu saksalainen avopuoliso ja kaksi jo vähän isompaa lasta.

Riikka Backman Voimistaja Koulutettu hieroja hieronta Turku

En ole aina ollut liikunnallinen, vaan lääkärin ”vinkistä” aloitin elämäntaparemontin syksyllä 2012. Melko pahan skolioosin takia olin luvannut pysyä hoikkana ja hyväkuntoisena, lääkäri palautti minut sitten todellisuuteen: rouvasta oli tullut liikkumaton pullukka! Lääkäri sanoi tämän minulle kyllä ihan kauniisti mutta tottahan hän puhui: terveysongelmia olisi luvassa ja selkä oli kipeä.

Personal trainerin palkkaaminen oli loistava idea: sain heti oikean suunnan niin treenille kuin syömisellekin. Valitettavasti jouduin aika nopeasti vaihtamaan valmentajaani hänen työpaikkansa vaihduttua salille, johon en itse halunnut siirtyä, ja jatkoin  nettidieeteillä (ei pysyvä ratkaisu eli paino nousi niiden loputtua), toisen PT:n kanssa ja sen jälkeen itsekseen. Lopulta paino oli tippunut 18 kg mutta onnea ei tuokaan tuonut. Treenasin liikaa, söin liian vähän ja  kroppa vihelsi pelin poikki ylirasituksen muodossa. Treenitauko kesti pitkään.

Tasapaino löytyi kestävyysjuoksusta (olen elämysmaratoonari) ja ulkoilusta. Maratontreenin lisäksi tanssin, venyttelen ja treenaan lihaskuntoa monipuolisesti kotona, ulkona ja vedessä. Arkiliikunta (pyöräily ja kävely) on myös lähellä sydäntäni. Talvisin olen innokas avantouimari.

Vuonna 2016 päätin toteuttaa haaveni ja kouluttautua liikunta-alalle! Liikunnan ammattitukintoon valmistava koulutus alkoi Eerikkilän Urheiluopistossa ja suoritin liikunnan ammattitutkinnon (LAT). Ohjaan liikuntaa mm. Turun suomenkielisessä työväenopistossa.

Muutaman onnekkaan sattuman vuoksi päädyin opiskelemaan myös Turun Hieronta-Akatemiaan keväällä 2017, josta löysin unelmatyöni sekä itselleni uuden ammatin.  Jatkoin opintojani perusopintojen jälkeen ja suoritin hierojan ammattitutkinnon keväällä 2018. Työskentelen hierojana kotini yhteydessä olevan hierontatilan lisäksi Kauneushoitola Mandarinessa (Kristiinankatu 9, Turku). Tarinani löytyy myös Turun Sanomista.

Harrastuksena minulla on järjestötyö. Olen mm. Turun Yrittäjien, Turun Yrittäjänaisten ja Turun Ydinkeskustayhdistyksen hallituksen jäsen.

Hierojana olen lempeän tehokas: kuuntelen tarkasti asiakkaan kehon viestejä. Kerrothan aina toiveesi, en takuulla loukkaannu! Rakastan asiakkaan kehon ongelmien ratkaisua kokonaisvaltaisesti oli se sitten jumittavat hartiat tai yleinen rentouttaminen. Olen erikoistunut niveltoiminnan edistämiseen ja hoitoon saattaa tarvittaessa kuulua hieronnan lomassa passivisia venytyksiä ja nivelten mobilisointia. Mobilisointi on todella hellävaraista ja pientä liikettä, ei ”naksauttelua”. Kouluttauduin myös raskausajan ja synnytyksen jälkeiseen hierontaan (minulta löytyy tähän tarkoitukseen suunniteltu asentotyynysetti) sekä vauvahierontaan.

 

Tarjoan liikuntapalveluita ja hierontaa yksityisille sekä yrityksille, joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin! Ilta- ja viikonloppuaikoja voi kysellä viesteillä 24h/ vrk, puhelin on öisin äänettömällä ja näin saan viestin nopeiten. Vastaan heti, kun pystyn.

 

Tervetuloa mukaan voimistumaan!

Voimistaja – Koulutettu hieroja Riikka Backman
0400-507898 (whatsapp ja tekstiviestit 24h/ vrk)
riikka@voimistaja.fi

Riikka_5_s

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *