Tarinani

IMG_3754

Olen Riikka, yrittäjä, järjestöaktiivi (Turun Yrittäjät, Turun Yrittäjänaiset & Keskellä Turkua) ja ikuinen vapaa-ajalla opiskelija. Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi teiniä.

En ole aina ollut liikunnallinen, vaan lääkärin ”vinkistä” aloitin elämäntaparemontin syksyllä 2012. Melko pahan skolioosin takia olin luvannut pysyä hoikkana ja hyväkuntoisena, lääkäri palautti minut sitten todellisuuteen: rouvasta oli tullut liikkumaton pullukka! Lääkäri sanoi tämän minulle kyllä ihan kauniisti mutta tottahan hän puhui: terveysongelmia olisi luvassa.

Personal trainerin palkkaaminen oli loistava idea: sain heti oikean suunnan niin treenille kuin syömisellekin. Valitettavasti jouduin aika nopeasti vaihtamaan valmentajaa hänen työpaikkansa vaihduttua salille, johon en itse halunnut siirtyä, ja jatkoin  nettidieeteillä (ei pysyvä ratkaisu eli paino nousi niiden loputtua), toisen PT:n kanssa ja sen jälkeen itsekseen. Lopulta paino oli tippunut 18 kg mutta onnea ei tuokaan tuonut. Treenasin liikaa, söin liian vähän ja  kroppa vihelsi pelin poikki ylirasituksen muodossa. Treenitauko kesti pitkään.

Tasapaino löytyi kestävyysjuoksusta ja ulkoilusta. Maratontreenin lisäksi tanssin, venyttelen ja treenaan lihaskuntoa monipuolisesti kotona, ulkona ja vedessä. Arkiliikunta (pyöräily ja kävely) on myös lähellä sydäntäni. Talvisin olen innokas avantouimari.

Neljänkympin kriisi taisi iskeä keväällä 2016: päätin toteuttaa haaveni ja kouluttautua liikunta-alalle! Liikunnan ammattitukintoon valmistava koulutus alkoi syksyllä 2016 Eerikkilän Urheiluopistossa. Olen myös NLP mentaalivalmentaja (NLPT II), vesiliikunnan ohjaaja sekä käynyt mm. liikekaavatestauskurssin, vammaisliikunnan ohjaajakurssin ja vesiliikunnan ohjaajakurssin.  Olen myös FasciaMethod -ohjaaja (Turun Työväenopisto sekä M&M Kuntotalo).

Muutaman onnekkaan sattuman vuoksi päädyin opiskelemaan myös Turun Hieronta-Akatemiaan keväällä 2017, jossa sain valtavasti lisää tietoa ihmisen anatomiasta ja itselleni ammatin.  Jatkan opintojani ja suoritan vielä hierojan ammattitutkinnon vuonna 2018.

Työskentelen hierojana myös Kauneushoitola Mandarinessa (Kristiinankatu 9, Turku).

Toinen yritykseni on Laukku-Rasti, isoisäni vuonna 1962 perustama laukkuliike. Kivijalkalikkeen lopetin kesällä 2017 mutta verkkokauppa jatkaa. Olen myös aktiivisesti mukana Turun Yrittäjien, Turu Yrittäjänaisten ja Turun Ydinkeskustayhdistyksen (Keskellä Turkua) toiminnassa.

Tarjoan liikuntapalveluita ja hierontaa yksityisille sekä yrityksille, joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Tervetuloa mukaan voimistumaan!

Voimistaja – Riikka Backman, puh 0400-507898 (whatsapp ja tekstiviestit 24h/ vrk), riikka @ voimistaja.fi

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s