Osallistuin tänä vuonna ensimmäistä kertaa SuperTreeneihin. Yleensä olen ollut juuri silloin reissussa 😀 Nyt onneksi pääsin mukaan hieman tunnelmia nuuskimaan, sillä olin tällä kertaa sairaslomalla. Siis mikä tuuri! Mutta ihanaa oli silti 🙂

st3

Tuntivalikoima on huikea ja kannattaa ehdottomasti käytää tämä mahdollisuus tutustua uusiin tunteihin! Kiinnostavia oli vähän liikaakin mutta onneksi lopulta sain valittua ne eniten tällä kertaa kiinnostavat.  Täältä löytyy lista tämän vuoden tunneista.

Saavuimme paikalle (Naantalin Kylpylä) autolla ja liikenteenohjaus toimi hyvin. Parkkipaikka oli ilmainen ja lähellä. Koska en ollut aiemmin SuperTreeneissä ollut, niin hieman sain ensi paikkoja etsiä mutta vapaaehtoiset olivat aina iloisena auttamassa. Fiksuja nuoria 🙂

 

Osallistuin itse spiraalistabilaatio-tunnille, jota opettajani Mika Pihlman oli minulle suositellut. Tämä on erinomainen selän kuntoutukseen ja sitäpä juuri selkäni (paha skolioosi) tarvitsee. Tässä tehdään hallittuja rauhallisia liikkeitä kuminauhan kanssa. Oli todella hyödyllistä minulle! Terveselkäinen kumppanini ei oikein tästä tunnista perustanut mutta tunti on tosiaan enemmän tarkoitettu niille, joilla on tuki- ja liikuntaelinongelmia.

Täällä oli myös tunteja joihin ei tarvinnut varata paikkaa, mm. BodyJam, jota hiukan sivusta testasin. Samoin luentoja löytyi laidasta laitaan, todella nimekkäitä puhujia myös!

st4

Lounaaksi otimme salaattibuffetin ja tätä voin lämpimästi suositella! Hyvää ja vatsan sai todellakin täyteen. Uutena kävijänä iloinen yllätys oli myös reilu tuotekassi. Mukana oli myös eväitä eli nälkä pysyy niilläkin poissa. Löytyi paljon uusia tuotteita, joita ostan varmasti jatkossakin.

Suosittelen lämpimästi SuperTreenejä! On todellakin hintansa arvoinen (ja enemmänkin), tätä mieltä olivat myös ystävät, joihin treeneissä törmäsin.  Ja kun vielä tapahtuman tuotto käytetään lasten ja nuorten liikuntaan 🙂