SuperTreenit_yleismainos

 

Voi hyvin ja tee hyvää! Nyt voit jumppaamalla tukea myös nuorten liikkumista, sillä tapahtuman tuotto käytetään lasten ja nuorten liikuntaan.

SuperTreenit järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 11.3. Naantalissa (Kylpylä & Maijamäen koulu). Kannattaa ostaa lippu ajoissa! Liput tulevat myyntiin 1.2. tänne ja samalla voit varata paikkasi kahdelle tunnille sekä luennoille. Ajoissa ostamalla varmistat pääsysi lempparitunneillesi! Päälavan tunneille ei tarvitse ilmoittautua.

Kun sain ohjelman käteeni, ympyröin haluamani tunnit… Ja niitä oli ”hieman” liikaa 😀 Valittavissa on siis noin 80 erilaista tuntia.  Pidemmän pohdinnan jälkeen päädyn (ehkä) itse AINAKIN seuraaville tunneille:

BUNGEE-TRAINING® perustuu toiminnalliseen ja intervallimuotoiseen harjoitteluun ainutlaatuisen Bungee-nauhan vastusta vastaan. Koko tunti treenataan pareittain, mikä tekee harjoittelusta erityisen hauskaa ja motivoivaa!

SPRIRAALISTABILAATIO (SPS) on kehonhallinta- ja terapiamenetelmä, joka on kehitetty erilaisten selkävaivojen konservatiiviseen kuntoutukseen (mm. välilevyn pullistuma, kuluma, skolioosi jne.). Spiraalistabilaation avulla vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa, pakaralihaksia ja lapavälin lihaksia. Lajin tavoitteena on vähentää painetta selkärangan välilevyissä kireitä lihaksia lempeästi venyttäen ja spiraalina kulkevia tukilihaksia aktivoiden. Tunnilla käytetään SPS-menetelmään suunniteltuja vastuskuminauhoja.

Molemmat ovat tunteja, joista ole halunnut jo vähän aikaa testata ja nythän siihen on mainio mahdollisuus. Hieman samantyyppisetkin nämä ovat mutta toisessa selkeämmin kuntouttava näkökulma. Molemmat kiinnostavat myös ammatillisessa mielessä 😀

Myös muutamat luennot kiinnostavat, niissä on myös varaa mistä valita! Erityisesti Timo Kettusen (Terveysmyrsky) syömistä koskeva luento olisi mielenkiintoinen. Täytyy katsoa, kaikkeen ei valitettavasti ehdi.

Tulkaapa siis mukaan treenamaan ihan superisti!