Jos edellisellä jaksolla oli hieman vapaa-aikaa, niin tällä jaksolla ei sitten ollenkaan ? Mutta en valita: yksi mielenkiintoisimmista jaksoistamme ja itselleni todella tärkeä! Sain taas paljon työkaluja asiakkaideni auttamiseksi.

Alussa saimme entisen LATilaisen kertomaan omia tunnelmiaan opiskelusta ja työmahdollisuuksista. Viljami Kuntsi olikin jo tuttujani Instagramista, oli hauska tavata ihan livenäkin!

Tämän jälkeen vuorossa oli paritanssia, jonka opetus oli annettu opiskelukaverillemme Hannalle. Hanna Tuominen kun sattuu olevan aivan huikea tanssinopettaja ?

Toinen päivämme alkoi vahvasti epämukavuusalueellani: ilmaisutaitoa. Hyödyllistä mutta oli kyllä haastavaa ? Riikka runoilijana… Huh!

Opiskelijaohjaukset jatkuivat Camillan kahvakuulatunnilla.

Kahvakuulailun jälkeen saimme taas yllättyä opettajiemme tasosta: Olli Ilander opetti meille ravitsemuksen perusteita. Saamme onneksi Ollin meille vielä myöhemminkin!

Oli ihanaa huomata, että olen ihan samoilla linjoilla ruokailujen suhteen. Rakettitiedettä syöminen ei ole ja ainakaan tavallisella kuntoilijalla/ laihduttajalla sen ei pitäisi olla liian vaikeaa. Pienin muutoksin eteenpäin ? Suurin muutos omaan ruokavaliooni oli kasvisten lisääminen ja lihan vähentäminen. Ei ole mitään terveysruokaa tuo liha.

Tämän jälkeen tutustuimme pallojumppaan ja harjoittelimme rentouttavaa ”hierontaa” pallolla. Hyvä vinkki superstressaantuneen asiakkaan rentouttamiseen! Illan lopuksi vielä avanto & sauna

Lopuksi tutustuimme vielä Huco Sport -profiileihin. Vaikka alkuun suhtauduimme hyvin kriittisesti kaupalliselta tuntuneeseen Huco Sportiin, taisimme kaikki ihastua siihen melkoisesti.

Olimme vastanneet siis kysymyksiin ja niiden pohjalta saimme tietoa itsestämme liikkujina sekä ”normaalitilanteessa” että stressin alla. Piti aivan täysin paikkaansa, vaikka en itse ollut niitä tiedostanutkaan! Opimme myös sen, miten erilaisia me kaikki olemmekaan. Oma tapani ei ole oikea, täytyy löytää asiakkaalle hänen tapansa liikkua ?

Tein Hucon myös harjoitusasiakkaalleni ja saimme hyvät työkalut jatkoa varten. Testin hinta on asiakkaalle 40€ tietämillä, jatkossa varmaankin sisällytän tämän aloituspakettiin.