Liikunnan ammattitutkinto (LAT) poikkeaa muista PT-koulutuksista laajuutensa takia. Jo pääsykokeissa tätä korostettiin monta kertaa. Jos kiinnostuksen kohteena on lähinnä kuntosaliohjaukset, tämä koulu ei ehkä ole paras paikka… Olen ihan samaa mieltä!

Onneksi itse päädyin kuitenkin LATiin ja Eerikkilään, vaikka kodin vieressä (500 m päässä ?) olisi voinut suorittaa neljässä viikonlopussa hyvän PT-koulutuksen. Eerikkilässä kuitenkin kiehtoi monipuolisuus ja erityisesti valinnaisaineena oleva elämysliikunta!

Lähijaksolla no 4 suoritimme vammaisliikunnan ohjaajaajakurssin. Kurssi oli todella opettavainen ja auttaa kohtaamaan kaikkea erilaisuutta. Saimme varmuutta erityisryhmien kanssa toimimiseen ja tutustuinme uusiin urheilulajeihinkin.

img_0563

Suoritettu!

Ja jos yleensä urheiluopistolla ei ole minkäänlaisia vapaa-ajan ongelmia äärettömän tiukan aikataulun takia, niin tällä jaksolla meillä oli pikkujoulut.

Saunomista, grillailua (bikineissä ?) ja avantouintia! LAT 2016_2 on kyllä ihan käsittämättömän ihana porukka. Uudet ystävät on taas yksi lisäsyy lähteä opiskelemaan urheiluopistoon ?