Sain kutsun Urheilugaalaan Helsinki City Runin kautta. En ole yleensä gaaloissa viihtyvää tyyppiä mutta nyt mahdollisuus osallistua tuntui niin kiinnostavalta, että uskaltauduin mukaan. Onneksi mukana oli myös tuttuja: Marika (Run like moose), Merituuli (Juoksujalka vipattaa) & Katri (Marakatri).

Ja mukavaa meillä olikin! Tunnelma oli sopivan rento ja pukeutumista jatkossa miettiville tiedoksi,  että kaikki ”siisti vaatetus” käy! Jopa farkut mutta itse mielummin laitan juhlavampaan tilaisuuteen juhlavampaa päälle eli pikkumusta oli valintani.

(Sosiaalisen) median edustajina oltiin paikalla!

Ensin pääsimme haastattelemaan artisteja. Selvisi mm. se, että Antti Tuisku juoksee koiransa kanssa ja kuuntelee omaa musiikkiaan. Ei paha, meinaan sittenhän ”jaksaa, jaksaa” 😉 Michael Monroe ei puntteja nostele mutta pitää huolta lavakunnostaan muuten.

Artistien jälkeen pääsimme haastattelemaan urheilijoita. Sympaattinen Hannu Manninen olisi urheilulajina kymmenottelu. Leo-Pekka Tähteä taas jännitti täällä enemmän kuin kisoissa. Itse olin aika vakuuttunut, että nyt on Lepen vuosi… Ja näinhän olikin!

Itse gaala oli upea! Koskettavin hetki oli Aki Hintsan palkitseminen, hauskinta Kimi Räikkösen puhe ja Siiri Äitee Rantanen sekä Lydia Wideman-Lehtonen toki olivat ihan omaa luokkaansa.

Oli todellakin kunnia olla mukana. Päivitän  juttua myöhemmin, nyt olen iPhonen varassa reissussa.

kurkkaa myös nämä:

http://jannanaskeleet.blogspot.fi/2017/01/urheilugaalassa.html?m=1

http://hirveetamenoa.blogspot.fi/2017/01/ug20017-vuoden-urheilija.html?m=1

http://juoksujalkavipattaa.blogspot.fi/2017/01/bloggari-lainahoyhenissa-urheilugaala.html?m=1