En ole mitenkään tiukalla dieetillä, vältän kuitenkin prosessoitua ruokaa ja sokeria sekä syön säännöllisesti. Sokerinkin suhteen otan rennosti, sekä mies että lapsi tykkäävät leipoa… En kieltäydy herkuista (mutta eivät toki arkipäivääni kuulu) mutta vatsa kannattaa täyttää kunnon ruoalla.

Ravintolisillä ei siis voi paikata huonoa ruokavaliota mutta ”varmuuden vuoksi” käytän mm. monivitamiinia. Kaikille tarpeellisena pidän D-vitamiinia ja omassa tilanteessani myös rautaa. Raskas liikunta kuluttaa rautaa ja oma rautatilanteeni ei ole koskaan ollut häävi. Aamusmoothieen laitan mm. marja- ja viherjauheita.

IMG_1236

Solgar vitamin d3

IMG_1235

Solgar multi-billion dophilus -maitohappobakteerivalmiste

IMG_1233

Solgar Formula V 2000 monivitamiini

IMG_1237

IMG_1258

Rauta vaihtelee, yleensä käytän nestemäistä. Tämä versio ostettu Saksan reissulta, tuote tosiaan vaihtelee. Varalla pidän myös  Solgarin Gentle Ironia mutta tosiaan tykkään nestemäisistä enemmän.

image

IMG_1206

Nyt testissä on myös Puhdistamon OptiMSM +mustaherukka, siitä en osaa vielä sanoa sen enempää. Pitäisi auttaa palautumisessa, on siis rikkiä. Näyttää todella kauniilta, on tuo raidallinen hibiskusjauheen vieressä.

IMG_1259

Olen testannut myös L-Arginiinia, en voi väittää huomaavani mitään erityistä… Käytin ensin Foreverin Argi-tuotetta, joka oli kallis mutta maultaan aivan mainio. Sen jälkeen olen käyttänyt edullisempaa Solgarin L-Argininea. Melkoisena ihmeaineena tätä aminohappoa pidetään,  googlettelemalla löytyy tietoa. Itse tunnun pärjäävän hyvin ilmankin.

Huom: Solgar-linkit ovat suosittelukoodillani varustettuja, jos tilaat ensimmäistä kertaa pitäisi niillä saada tilauksesta -5 USD.