Pikainen postaus kesäiseltä Riikan reissulta. Oli ensimmäinen reissuni Latviaan ja rakastuin: juuri sopivan kompakti, edullinen ja lähellä. Suosittelen!

Lähdimme Finnairin siivin lauantaiaamuna ja palasimme sunnuntai-iltana, ihan näppärä viikonloppureissu siis. Hotellimme Radi un Draugi oli erittäin hyvä ja kivalla paikalla, valitettavasti en sitä hoksannut kuvata… Hotellin aamupala oli aivan loistava (ihan parhaita testaamiani) ja tervetuliaisiksi sai lasillisen kuohuviiniä. Pahoittelivat lasin pienuutta mutta näin suomalaisen silmään oli kyllä ihan reilu 😀 Viiniä olisi tainnut saada siis enemmänkin.

Ainoa mikä hieman häiritsi, oli Riikan villi yöelämä. Lähtiessämme sunnuntaiaamusta lenkille, kaduilla oli vielä melkoisesti väsyneitä juhlijoita.

 

image

Hiukan geokätköilyäkin, tietysti… Helppo turistikätkö, kun aika alkoi olla kortilla.

Kävimme knavaristeilyllä ennen lentokentälle lähtöä, hotellihuone kun oli pitänyt luovuttaa aiemmin ja ihan koko aikaa ei jaksettu kävelläkään. Minusta hinta-laatusuhde oli ihan jees.

Ja toki reissuun kuin reissuun kuuluu pieni lenkki 😀 Tykkään kerätä Garminiin uusia paikkoja! Harrastuksensa kullakin, eikös?