Minulla on ollut pieniä teknisiä ongelmia ja bloggaaminen iPhonelta ei nyt ihan kaikkein miellyttävintä ole (vaikkakin tosin onnistuu) eli vähän aikatauluista myöhässä taas. Mutta ehdinpäs ennen elokuun kilometrejä sentään 😉

image

Kilometrit ovat kivasti kasvaneet, joten maraton ei tunnu liian ahdistavalta ajatukselta 😀 Jalat ovat voineet hyvin, mikä on tietysti erittäin positiivinen asia.

Alla hieman kuvia heinäkuun treeneistä, joista kiva lisä oli Takomorunnersin yhteistreenit. Lupasin ohjata porukalle mäkitreenit, jonka tein aiemmin oman valmentajani kanssa. Kivaa oli vaikka itse olikin tuolloin lepuutusvuorossa omien treenieni vuoksi 😀 Kannattaa kurkata oman kaupungin ilmaiset yhteistreeni Takomorunnersin facebook-sivuilta. Susanna ja Minä olemme hoitaneet Turun lenkkejä. Susanna ja minä otamme vastaan myös toiveita niin treenipäivistä kuin treenien teemoistakin. Tervetuloa mukaan!