Eihän se kesä (toivottavasti) vielä ohi ole, vaikka elokuuksi jo kääntyikin 🙂 Bloggaus on vähän unohtunut ”kesäkiireissä” mutta nyt sitten putkeen useampikin postaus! Tässä lähinnä kuvia touko- ja kesäkuilta, yritän olla aktiivisempi bloggari jatkossa 😀 Kannattaa tosiaan seurailla istagramissa, siellä olen aktiivimmillani.

image

Ihanat säät olleet täällä Turun seudulla ainakin: ei juurikaan sadetta! Kerran olen tainnut joutua sateessa juoksemaan ja onhan tuota sentään 4-6 kertaa viikossa. En siis valita lainkaan 😀 Turun Urheiluliiton maratonkoulu loppui sopivasti Paavo Nurmi maratoniin, josta kirjoittelenkin lisää seuraavaksi. Koutsimme Pekka Lehtinen tekee minulle vielä ohjelmat ekaan maratoniini saakka, tuntuu vähän kivammalta kun on ammattilaisen käsissä 🙂

image

Kesäkuussa pidempi flunssa vähensi kilometrejä mutta kipeänä ei toki saa treenata. Ei, vaikka oli kisat (Paavo Nurmi maratonin puolikas) ihan nurkan takana… Ja muutenkin lopussa iskee (ainakin minulla) kuitenkin se pieni epävarmuus siitä, onko tullut treenattua tarpeeksi.

Mutta nyt hell(e) paavo -postauksen kimppuun 😀