Kiinnostuin Tampere Countryside Marathon -tapahtumasta Instagramissa. Loistava some-vastaava heillä, tuli todella mukava kuva tapahtumasta jo etukäteen ? Näytti kuitenkin siltä, etten millään tapahtumaan ehdi.  Alle vuorokautta ennen tapahtumaa sain kuitenkin kutsun Takomorunnersin tiimiin ja kalenterikin antoi sopivasti periksi, joten lähdimme mieheni kanssa lauantaiaamusta kohti Tampereen kaunista maaseutua.

 

Heti parkkipaikalta löytyi Takomorunnersin yhteislenkeiltä tuttu Susanna. Ihastelimme idyllistä paikkaa ja lämmintä tunnelmaa ? Ihan huippuporukka tekemässä tätä tapahtumaa!

Muut tiimiläiset juoksivat 12 km mittaisen myllyn lenkin, minulla oli edessä puolimaraton. Treenaan toki juoksua paljon mutta valmistautuminen jäi nyt välistä, toisaalta ei ehtinyt jännittämäänkään ? Pekka-koutsin (TuUL:n Pekka Lehtinen) kanssa sovimme, että hyvällä fiiliksellä vaan mennään. Ajattelin, että noin 2:30 voisi olla tavoiteaika. Hiukan huoletti lämmin sää ja se, etten ollut ehkä tankannut nestettä ihan ideaalia määrää…

Maratoonarit lähtivät matkaan tuntia aiemmin, kello 12, ja me puolimaratoonarit ja myllynlenkkiläiset tosiaan kello 13. Yllä kuvia maratonin lähdöstä, nappaa ihmeessä oma kuvasi talteen!

 

Reitti oli u s k o m a t t o m a n mäkinen! Kun luulit, että mäki loppuu, niin johan jo seuraava odotti ? Loistavaa mäkitreeniä, tekee ihan hyvää. Alamäet sujuvat minulta jo paremmin, niissä annoin vain mennä. Omia ennätyksiäni en täällä odottanut tekeväni ja nautinkin sitten maisemista mm. selfietä ottaen. Ja kauniit maisemat olivatkin! Yllä kuviani reitin varrelta, matkalta löytyi myös myllyn lenkkiä juokseva Juoksuhullun vaimo. Aina sitä muutaman selfien ehtii ottamaan ? Juomapisteiden vapaaehtoisille ja reitillä olleille kannustajille erityiskiitokset, olitte ihan superihania!

image

Energinen Takomorunners-tiimi

 

 

Maaliin tullessa ei voinut kuin tuulettaa (ja ehdin vähän juomapisteelläkin hulluttelemaan ?), kuvat otti Noora Näppilä Curiouser & Curiouser -blogista. Loppuaikani oli 2:26:55 eli hienosti alle tavoitteeni. Vaikka eipä olisi hitaampikaan aika yhtään harmittanut.

Kiitos järjestäjille ja Takomorunnersille tästä mahdollisuudesta! Ensi vuonna toivottavasti uusiksi ?