Parempi myöhään kuin ei milloinkaan? 😀 Run Fest kiinnosti tapahtumana mutta koska kyseessä on viesti, joukkuehan siihen tarvittiin! Pääsinkin Turun Yrittäjien ”edustajana” Turku Energian tiimiin. Turun tapahtuma oli tosiaan jo alkukesästä, Helsinki ja Tampere seuraavat nyt elokuussa.

Itse juoksu oli hyvin leppoisaa, sen voi tehdä joko viestinä tai juosta yhdessä. 4,2 km on yksi osuus eli neljä henkeä juoksee yhteensä puolimaratonin. Meidän porukkamme juoksi yhdessä ja osa jatkoi siitä useammankin kierroksen, itse juoksin 2 kierrosta. Jos tänne ensi vuonna pääsen, varmaan sitten puolimaratonin verran 😀

Valitettavasti sää ei hellinyt tällä kertaa, muuten varsinkin picnic-osuus olisi ollut mukavampi… Ruoka oli kuitenkin loistavaa ja seura ihan mahtavinta! Oli ihanaa olla mukana 🙂

image

Run festin tärkeä osuus on hauskuuden lisäksi hyväntekeväisyys, täältä voit lukea lisää siitä.