Oi että, mitkä säät! Nyt ei voi kuin ihmetellä, että miten sitä mukamas tykkää talvijuoksustakin 😉 Laiska olen ollut bloggaamaankin, Instagramista löytyykin paljon enemmän treenijuttuja, nimi sama sielläkin.

IMG_2720

Huhtikuun juoksukilometrit (ja joku hauska filteri teki jaloista aika jännät :D)

IMG_2571

Uskomatonta, että pari päivää jäisen tikusateen jälkeen alkoikin jo shortsisäät 😀 Tämä TuUL maratonkoulun yhteislenkki juostiin siis aika kamalassa säässä mutta onneksi hyvässä seurassa!

Sekalaisia lenkkejä, eri mittaisia ja eri tahtiin.

30 km lenkki typistyi 20 kilometriin, kuvasta huolimatta ihan SuperAlkon eväitä meillä ei ollut (Juoksuhirmujen valmentaja siinä selitteli, ettei ole koskaan moisessa edes käynytkään 😉 mutta lämpöön tottumattomana hyydyin totaalisesti 14 kilometrin jälkeen. Oikeastaan aika pelottavakin tunne, kun kroppa selväsi ylikuumentui… Kävelin pari kilometriä ja sitten alkoi lopulta sykekin laskea. Kipittelin siitä hissuukseen kotiin sitten, jätskikiskan kautta 😀 Oli toisaalta hyvä kokea tuokin, niin ei kisatilanteessa tee typeryyksiä! Huolestuttavaa ei sisnänsä ole sykkeen nousu mutta se, ettei se laskenut… Eli kroppaa kannattaa kyllä kuunnellakin 🙂

IMG_2937

Yrittäjien aamujoogaa Fuego Loungessa. Ihana paikka oli tämäkin ja ohjaaja Jenny Lauronen oli rauhallinen ja erittäin hyvä: korjasi liikkeet tarvittaessa, mutta sopivan lempeästi.

Taas juoksua… Nyt olen tehnyt salitreenien alkulämmittelytkin ulkosalla, ei oikeasti yhtään innosta näillä säillä sisällä liikkua 😀

Mutta säistä huolimatta: OLEN PALANNUT SALILLE! Usempi vuosi sitten treenasin liikaa, aivan liikaa. Ja muutenkin stressaavassa tilanteessa. Kirjoittelen tästä joskus enemmän. Salitauko tämän jälkeen kestikin sitten vuosia. Kehonpainoharjoittelua ja kuntopiirejä olen tässä väliläkin tehnyt mutta nyt siis taas salilla, saliohjelman kera. Nyt tuntuu taas kivalta ja niinhän sen pitääkin. Oli niin vapauttavaa, kun yksi PT sanoi, että mitään ei ole pakko tehdä. Tuosta ei sitten enää montaa kuukautta mennytkään, että sali alkoikin tuntua ihan kivalta 🙂

Mutta se minun kesäharrastukseni, se rakkain… Pyöräily! En pyöräile talvella, pelkään liukasta ja en tykkää kylmästä, mutta kesällä tämä on ihanaa.

Näillä mennään! Seurailkaahan Instagramissa 😀