Pakkaan aina liikuntakamat mukaan reissuun, jos yhtään näyttää siltä, että kalenteriin treeni tai pari mahtuu. Aina toki aikaa ei työreissulla ole ja silloin on turha stressata! Väsyneenä ja stressaantuneena on myös altiimpi loukkaantumisille ja tuskin kropalle muutenkaan hyvää tekee. Eli lepoa silloin, kun ei jaksa treenata.

image

 

 

 

Viikko alkoi kuitenkin Suomen vilpoisessa keväässä maanantain ansaitulla lepopäivällä (sunnuntain 25 km lenkin jälkeen). Tiistaina käväisin kuntosalini juoksuryhmässä. Silloin tällöin ihan kivaa vaihtelua, varsinkin jos tietää itse miten treenata (sykealueet yms). Kirjoittelen näistä lisää juoksukoulupostauksessani, jonka saan toivottavasti piakkoin kirjoitettua.

image

 

Jos ennen lentoa on aikaa juoksulenkille, pyrin sellaisen tekemään. Inhoan syvästi lentokoneessa istumista, juoksu ennen tuntuu hiukan auttavan 😀 Muutenkin matkapäivän jälkeen tiedossa oli muutama työntäyteinen päivä ja treeneille ei ollut aikaa.

Sunnuntaina onneksi ehdimme 9 km lenkille. Yleensä lämpimässä, varsinkin kun siihen ei ole yhtään talven jäljiltä tottunut, kannattaa juosta aamulla tai illalla. Nyt oli kuitenkin pilvisempää ja päätimme lähteä päivällä. No aurinko toki päätti pilkistellä ja kuumahan tuossa tuli, vettäkään ei sitten mukana ollut… No tälläisen lyhyemmän lenkin sentään selvisi ihan hyvin!

Maanantai meni töissä, ja syödessä… Syy miksi en voisi asua Espanjassa on ruoka 😀 Churrot, bunuelot… Huh!

Pidemmän lenkin ehdimme tekemään myös, ei kun kello soimaan seiskan jälkeen, niin ehdittiin ennen takaisin ennen aamupalan loppumista. Eli ihan nin pitkälle ei ehditty, kun mieli teki 😀 Juoksimme Torremolinosista Guadalhorcen luonnonpuistoon.

image

Päiväksi oli sovittu suppailua mutta valitettavasti liian kova tuuli esti aikeet… Sofia-opiston kahvakuulailuun sentään pääsimme.

Loppuviikko menikin sitten reissusta ja pienestä flunssasta toipumisessa. Lauantain Aurajoen yöjuoksutunnelmat ansaitsevat oman postauksensa. Varovasti tuli otettua tuon flunssan takia.