Huh, kiirettä on riittänyt mutta yritän  saada blogin ajan tasalle  🙂

image

Yogaiasta piti tehdä ”kunnollinen” arvio mutta meillä on hitaanpuoleinen netti eli en saanut Yogaiaa toimimaan kunnolla. Sääli, erittäin kiva palvelu on kyseessä. Testailin venyttelyn, urheilijan joogan ja yin joogan tyttären kanssa. Pätki tosiaan sen verran, että ei koko tunteja jaksettu.

Yritän testailla joskus myöhemmin paremmin ja suosittelen kokeilemaan ilmaista treeniviikkoa!

image

Tiistaina TuUL:n maratonkoulussa testailtiin sykealueita… Aina yhtä kamalaa! Mutta onneksi kehitystä on tapahtunut 🙂 Olen todella tyytyväinen! Hidas olen vieläkin ja siitä en suuremmin välitäkään, haluan juosta pidempää matkaa.

image

Keskiviikkona oli vuorossa Grit Strenght, onneksi vain 30 min mittainen treeni. Ei tätä pidempään jaksaisikaan! Hui 😀

image

Torstaina oli vapaapäivä ja perjantaiaamuna juoksin 20 min vauhtikestävystreenin uusilla sykerajoilla, alkuun ja loppuun 10 min rauhallista pk-lenkkiä.

image

Lauantaina pakolliset venytykset. En tosiaan muuten voi juosta näin paljoa!

Sunnuntaina oli vuorossa taas pitkis parhaassa joukossa 😀 Ei näitä muuten jaksaisi! 25 km lenkillä on todellakin tärkeää pitää huolta riittävästä juomisesta,  onneksi myös ”huoltojoukot”(eli Sportvisiumin Päivi Hänninen) olivat parasta A-ryhmää 😀 Viimeiset kilometrit tuntuivat pakaroissa mutta palauduin todella nopeasti: vain sunnuntain oli väsymystä jaloissa mutta lepäsin silti maanantain.