Viime viikolla yritin liikkua enemmän sillä tiedossa oli pääsiäisreissu Saksaan. Ihan normaaliviikosta ei siis ollut kyse 😀

Maanantaina juoksin 45 min intervallin aamutuimaan, tiistaina kokeiluviikon viimeiset joogat Yoga Nordicssa eli Air Core ja Lempeä hot vinyasa flow, näistä tulee lisää lähipäivinä. Torstaina oli lähtö Helsinkiin ja sieltä Finnlinesin kyydissä kohti Travemündeä, aamulla juoksin vielä pitkän lenkin (1h 30 min), luvassa kun oli pelkkää lepoa!

Laivalla tekemiset ovat aika vähissä ja matka kestää lähes 30 tuntia. Saunassa tuli käytyä ja ”kuntosalikin” löytyy (stepperi, kuntopyörä & soutulaite). Uusi kiva juttu oli hieronta ja hierojaa hyväksi kehuttiinkin. Itse käytän ilmaisen personal hierojani palveluita, tällainen sporttipariskunta kun lihakset jumissa jatkuvasti eli ihan vakkarijuttu meillä tuo hieronta 😀 On muuten romantiikka kaukana pohjehierronnasta!

Ajomatkaa Saksassa oli edessä vielä nelisen tuntia ja laiva perillä myöhään illalla, vietimme siis yön Lyypekin liepeillä. Olimme varanneet yön valmistella olevasta hotellista ja eipä ihan ehtinyt valmiiksi, joten saimme samaan (edulliseen) hintaan yön upeassa Hotel SAND Timmendorfen Strandissa. Ekoluksusta, aamupala sisälsi paljon hotellissa itse tehtyjä herkkuja. Upea paikka!

image

Aamulenkillekin onneksi ehdimme, sillä Timmendorfer Strand oli ainakin tähän aikaan aivan ihana paikka! Veikkaanpa, että kesän tulen vähän liiankin kanssa turistien suosiossa…

Lenkin jälkeen olikin tiedossa taas autoilua, suuntana Frankfurtin seutu. Viikonloppu menikin sitten ihan löhöillessä ja sukulaisten järkyttämisellä. Testissa oli siis mämmi 😀

Pian olikin edessä lento takaisin kotiin (toinen puolisko jäi vielä kotiseuduilleen ja palaa auton kanssa viikon päästä). Zeropointin nilkkasukat ovat loistavat juoksusukat mutta myös todella hyvät lennolla. Suosittelen! Juoksukuntoakin tuli testattua pikaisen koneenvaihdon vuoksi, eka kone oli myöhässä ja final callilla Turun lennolle.

Nyt onkin lomat ohi ja edessä normaali arki. Väsyttää 😀