IMG_1193

Valitettavasti tanssille ei ole jäänyt juurikaan aikaa aloitettuani juoksun. Hyvä tanssimaan en ole koskaan ollutkaan mutta väliäkö hällä, kivaa se on! Tanssin hyvä puoli on myös aivojumppa eli askeleita täytyy myös miettiä. Muut lajini kun ovat enemmän aivot narikkaan/ osaan jo unissanikin…

Nyt salillani oli kuitenkin lisämaksullinen tanssitapahtuma, jonka päätähtenä oli Ansku Bergström. Mieheni on innokas tanssija eli liput tapahtumaan oli toki hankittava!

Aloitimme tanssin Sh’bamilla, jota onkin ollut kova ikävä. Oma lähisalini ei vain sitä tarjoa ja harvemmin tulee lähdettyä Raision toimipisteeseen. Sh’bam on siitä kiva, että ohjelma pysyy samana pidempään -> vähän tumpelompikin oppii lopulta. Kia oli todella hyvä ohjaaja! Muut jatkoivat tanssia mutta kävin tässä välissä kotona, takana oli tässä vaiheessa jo hot jooga ja kuntotesti. Eli vähän lepoa ja tankkausta ennen Anskun latin cocktailia. Kuvan perusteella olisi ehkä peiliinkin voinut vilkaista, sellaiset väriyhdistelmät taas päällä että oksat pois… Mutku kiire!

 

Anskun opetustyyli oli erittäin hyvä, tanssityyleihin lähdettiin reippaasti mutta mukaan pääsi kuitenkin helposti: ei tuntunut liian vaikealta. Tanssimassa olimyös M&M:n ohjaajia ja parkkeerasinkin Mari Sonckin taakse, sai vähän lisäapua askeleissa. Harjoittelimme sambaa, cha-chata ja rumbaa. Enemmän tanssiva mies sanoi, että tunti oli hieman Les Mills BodyJamin tyylinen. Eli esim Sh’bamiin verrattuna tanssillisempi ja haastavampi. Hiki tuli ja tanssijat tykkäsivät! Kannattaa muuten raahata mieskin mukaan tanssitunnille, on oikeasti kiva yhteinen harrastus. Juoksuvauhtimme on niin erilainen, että sitä emme juuri yhdessä voi harrastaa mutta tanssissa pysyn minäkin mukana.

image

Kuva M&M Koulukadun facebookista

Anskun sivut löytyvät täältä: annaliisabergstrom.com ja tunteja löytyy Helsingistä, Espoosta ja Tampereelta.