Treeniä koko kropalle

image

Ilman hiihtohullua avomiestäni tämä testi olisi saattanut jäädä tekemättä. Koska ”pakkohiihto”. Kokemukseni koulun hiihdosta ja pakollisista hiihtokisoista eivät valitettavasti ole positiiviset… Valitettavasti paljoa eivät ole ajat muuttuneet nykypäivänäkään, mitä nuorilta kuulee,  toki riippuu paljon opettajasta. Alla kuva ajalta ennen pakkohiihtoa 😀

image

Tällä kertaa Nunnavuoren laduille vietiin koko poppoo eli myös teinit. Kiitos Turun kaupungin, alle 20 vuotiaat saavat käyttöönsä vuokrasukset, -monot ja -sauvat edullisesti yhteensä eurolla! Aikuisille hinta on 5€ mutta avomies pitää minut hyvinhoidetuissa suksissa. Monot hankin alennusmyynneistä.

Alkuun tekniikka oli hukassa mutta onneksi tämäkin muistui aika nopeasti mieleen. Jos omista hiihtoajoista on pitkä aika, kannattaa ehkä ottaa hiihtävä ystävä mukaan (yleisesti ottaen lajien innokkaat harrastajat opastavat uusia innokkaita mieluusti lajinsa pariin) tai kurkata muutama tekniikkavideo, youtubesta kyllä löytyy.

Alkuun harjoittelimme lasten lyhyellä ja tasaisella reitillä, kun varmuutta vähän löytyy, tarjolla on pari pidempää reittiä maastossa.

  • Loistavaa treeniä keskivartalolle ja yleisestikin koko kropalle
  • Vuokrasukset vaivaton vaihtoehto

Turun latutilannetta voi seurata täältä: www.turku.fi/vapaa-aika/liikunta/ulkoliikunta/hiihtoladut/latuinfo

Viikonloppuna latujen pitäisi vielä olla kunnossa eli vieläkään ei ole liian myöhäistä!