Uusi liikunnallinen blogini!

Olen jo pidempään pitänyt kosmetiikkapuolella Fashioned in Finland -blogia. Viime aikoina tahti siellä on kuitenkin hidastunut, koska kosmetiikan ostaminen ei enää nykyään suuremmin kiiinnosta. Tarpeeseen toki mutta minunkin varastoillani… No, harvoin mitään tarvitsen!

Olen siis Riikka. Nelikymppinen kahden ihanan teinin äiti, yrittäjä, järjestöaktiivi, ikuinen (vapaa-ajalla) opiskelija, (wannabe)juoksija ja  liikuntahullun avovaimo Turusta. Rakastan  liikuntaa, matkailua, hyvää ruokaa sekä kaikkea kaunista.

Tervetuloa voimistumaan!

juoksukuva

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s